Navijači Junajteda su i ovo dočekali - Solskjera ne zanima tabela

Autor: Beta Beta
nedelja 10.11.2019.
20:32
Izvor: Beta

Trener fudbalera Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je danas da trenutno ne obraća mnogo pažnje na tabelu Premijer lige, već da se samo koncentriše na rezultate.

PETER POWELL
PETER POWELL

Povezane vesti

Mančester junajted je danas pobedio Brajton sa 3:1 i popeo se na sedmo mesto na tabeli. To je bila peta pobeda Junajteda u poslednjih šest utakmica u svim takmičenjima.

Junajted je pre mesec dana, posle poraza od Njukasla, bio na dva boda od zone ispadanja.

"Trebalo je da postignemo više golova. Odlična igra, kada vidite igrače da napadaju, to je uživanje. Entoni Marsijal nije postigao gol, ali je bio izvanredan, kao i Brendon Vilijams. U ovom trenutku tabela mi nije važna, moramo da nastavimo da napredujemo, da pobeđujemo i videćemo gde će nas to odvesti", rekao je Solskjer za "Bi-Bi-Si" (BBC).

Trener Brajtona Grejem Porter rekao je da je Mančester junajted zaslužio pobedu.

"Ako napravite grešku, oni iz odbrane brzo prelaze u napad. Igrači su dali sve od sebe, ali ponekad morate da prihvatite da igrate protiv boljeg", naveo je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Cantona GGMU
Monday, 11.11.2019
01:25

E blago tebi, pa nije ti ovo Molde! Rođače, tabela je najbitnija, fudbal se igra za pobede, trofeje, a tabela ti govori koliko si dobar. Treba da ti postave tabelu tako da samo u nju da gledaš i da samo na nju misliš....