Navijači Juventusa se ljutili zbog Kaldare, sada Bonući deluje kao premija...

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 30.10.2018.
09:42
Izvor: Sportske.net

Loše vesti za Milan i za mladog štopera koji je bio deo sporazuma tek što je došao u Juventus....

juventus.com
juventus.com

Povezane vesti

Izgleda da je Juventus bolje prošao u trampi sa Milanom, koja je razljutila navijače prošlog leta. Spekuliše se  i da je direktor Marota bio protiv toga, pa je to ubrzalo njegov odlazak iz kluba.

Kaldara koji je stigao iz Atalante je prosleđen u Milan, zajedno sa Iguainom, a iz drugom pravca se vratio Bonući.

Matija Kaldara je jedan od najtalentovanijih italijanskih štopera, Alegri je međutim smatrao da nema vremena da se prilagođava, želeo povratak Bonućija koga je i oterao iz kluba posle sukoba pre dve godine.

Bio mu je potreban igrač koji će se odmah uklopiti.

A šta se desilo sa Kaldarom?

Samo jedan nastup za Milan, a veoma loše vesti su stigle juče, povreda je gora nego što se pretpostavljalo, pa će mladi reprezentativac Italije odsustvovati najmanje tri meseca. Sada Milan mora da traži štopera u januaru, a u klubu su u strahu jer je Kaldara prošle godine za Atalantu propustio 15-tak mečeva zbog slične povrede, pokidanog mišića lista...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Uncle Fester
Tuesday, 30.10.2018
12:46

Mlad je, ima vremena da se ustali sa Romanjolijem a kada se to desi tek će se navijači Juventusa ljutiti jer će to biti najjači bedem u Evropi!!! Recite koliko je Juventus primio golova ove godine a koliko od tih golova je graška Bonućija? od primljenih 6 golova, 5 su primljeni greškom Bonućija.

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Tuesday, 30.10.2018
13:47

Sedam su primili ipak, a nisam siguran da li mu racunaju i ovaj sad u Empoliju:-D Mozda je i popravio prosek, a mozda ga je i pogorsao:-D Kako god da okrenes, popravio ga je:-D

avatar
lol (NewProfile)
Tuesday, 30.10.2018
11:06

Tekst napisan ko da je karijeru zavrsio. Zao mi je i njega i Kontija, dva igraca koja su dosta talentovana i koja su preko potrebna Milanu u ovom trenutku. Cemu pojacanje kada imamo Zapatu?

avatar
MottiYazata
Tuesday, 30.10.2018
15:09

A moze i Borini da uskoci ako se sirotom Zapati nesto desi.

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Tuesday, 30.10.2018
10:48

Ovog kao da su pravili Zaneti i Ibrahimovic. Nije najmanje tri vec DO TRI, a sta ce biti posle, to niko ne zna, mozda bude i mnogo vise od toga, ali, za sada je ovako.