Navijači Lokomotive traže ostavke, stigao im odgovor iz Ruskih železnica!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 27.08.2020.
20:38
Izvor: Sportske.net

Raste nezadovoljstvo navijača Lokomotive pred derbi sa Zenitom.

Epa/Sotiris Barbarousis
Epa/Sotiris Barbarousis

Povezane vesti

Posle dva uzastopna poraza u šampionatu Rusije, moskovska Lokomotiva je u centru pažnje tamošnje sportske javnosti.

Navijači su nezadovoljni, što su posle poraza od Ahmata (2:3) iskazali i zahtevom Ruskim železnicama za smenom generalnog direktora kluba Vasilija Kiknadzea.

Međutim, Ruske železnice im tu želju nisu ispunile, uz zvaničan odgovor navijačima koji je večeras objavio ruski ''Sport Ekspres''.

''Kao odgovor na vaš apel Ruskim železnicama u vezi sa FC Lokomotivom, želeli bismo da vas obavestimo o sledećem. Glavni ciljevi JSC "Ruske železnice" su zadovoljenje potreba države, pravnih i fizičkih lica u železničkom prevozu, radovima i uslugama koje pruža železnica.

Kao društveno odgovorna kompanija, Ruske železnice podržavaju profesionalni sport finansirajući vodeće ruske klubove pod brendom Lokomotiv u najpopularnijim sportovima.

U fudbalu je takav klub FC Lokomotiv, koji je neraskidivo povezan sa markom Ruske železnice i holdingom u celini. Sastav FC Lokomotiva je osoblje visoko kvalifikovanih fudbalera, za koje su stvoreni svi uslovi neophodni za kvalitetnu pripremu za igre i postizanje visokih rezultata.

S obzirom da je prema rezultatima poslednjeg ruskog fudbalskog prvenstva, FC Lokomotiv postao vicešampion i stekao pravo nastupa u grupnoj fazi UEFA Lige šampiona, upravni odbor kluba nema razloga da otpusti generalnog direktora V.A.Kiknadzea. sa zauzete pozicije.

U životu bilo kojeg kluba dešavaju se promene koje ekipa i vjrni navijači različito doživljavaju. Trenutno se klub razvija u skladu sa strategijom JSC FC Lokomotiv za 2020-2023. Za pitanja od interesa za aktivnosti fudbalskog kluba Lokomotiv, obratite se direktno klubu", navodi se u saopštenju.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina_11303
Thursday, 27.08.2020
21:24

Steta za njega, ocigledno je otisao u toksican klub. Cini se da bi i serija pobeda bila uzaludna jer se ceka svaki kiks da se popljuje.