Navijači ocenili Jovića, oduševljeni potezom, ali to je sve

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 01.09.2019.
23:02
Izvor: Sportske.net

Srpski fudbaler je odigrao solidan meč protiv Viljareala.

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo
EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Povezane vesti

Real Madrid je danas odigrao nerešeno, 2:2 protiv Viljareala, a igrao je naš Luka Jović i to od samog starta, sve do sredine drugog poluvremena.

Imao je jedan fantastičan potez koji je i obeležio meč, petom je kroz noge protivniku uposlio Karvahala koji je kasnije asistirao Bejlu za izjednačenje.

Kako su navijači ocenili Jovića nakon utakmice?

Ima i prestrogih, ali njihovi komentari su bili i pre gola, to su oni koji često menjaju mišljenje i oni kojima jedan potez može promeniti ili obrisati tvit.

Evo nekih razmišljanja i ocena o Luki Joviću.



"Naš vezni red je smejurija. Jović je veoma opasan. Dobra partija Mendija. Militao bolji od Varana. Vaskez nervira. Treba nam više kreativnosti" "Jović treba više da koristi svoje saigrače umesto što želi da uradi sve sam" "Benzema-Jović najgori napadački tandem svih vremena u mom klubu" "Sjajna stvar, Joviću!" "To je bilo sebično od Jovića"

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
llukaaas
Monday, 02.09.2019
01:18

Potrebno mu je samo da taj prvi gol i mislim da ce posle sve krenuti bolje. Nesiguran je trenutno, ne zna sta ce sa loptom. Mozda malo drugacija uloga nego u frankfurtu kada je cak i vukao loptu preko pola terena. Ali nije loše. Nadamo se boljem. Samo napred Luka.

avatar
Paul Kersey
Monday, 02.09.2019
01:01

Slučajnost, debeli verovatno nije ni hteo to što je ispalo.

avatar
Badr Hari
Sunday, 01.09.2019
23:43

Smejurija... celu utakmicu debeli Jović niže gluposti: od neartikulisanih pokušaja šuteva na gol, preko smešnih pasova u aut i/ili gol aut, zapetljavanja sa loptom pa sve do petominutnog nameštanja za šut, gde bih mu ja lagano uzeo loptu, a ne defanzivci Viljareala. I u tom moru gluposti bi prošlo neopaženo da je petom uposlio defanzivca Viljareala, ali kako nije nego je slučajno lopta prošla do Karvahala onda WOW... sve pre toga 'zaboravljamo' i 'magija' Luke Jovića. :D:D:D

avatar
Mad Max
Monday, 02.09.2019
01:02

Знам да још увек не можеш да заспиш после 13-те титуле првака Европе, а Барса пукла прошле године. Ништа ти не брини, биће и још титула првака европе за Реал. Да си нам жив и здрав и да наставиш да шириш своју фрустрацију овде, милина ми је да те читам. Свако добро и спортски поздрав.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 01.09.2019
23:22

Luka madjija. Kakav pas petom pre gola Bejla !