Navijači PAOK-a u suzama, ovako se Prijović oprostio od crno-belih!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.01.2019.
17:56
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Aleksandar Prijović iskoristio je društvene mreže da se oprosti od svog dosadašnjeg kluba i navijača PAOK-a.

Epa/Sotiris Barbarousis
Epa/Sotiris Barbarousis

Povezane vesti

Sada već bivši napadač PAOK-a oglasio se putem Instagrama i oproštajnom porukom otkrio sa kakvim emocijama napušta Solun.

Aleksandar Prijović je danas ozvaničio transfer u Al Itihad, klub koji se nalazi na začelju tabele u saudijskoj Pro Ligi ali koji ima ogromnu platežnu moć.

"Tigrovi" su aktivirali izlaznu klauzulu koju je Prijović imao u ugovoru sa PAOK-om (10 miliona evra), a sam igrač dobio je multimilionski ugovor kojim će obezbediti i naredna pokoljenja.

Pošto je postao završen, reprezentativac Srbije je podvukao crtu i sledećom porukom izrazio zahvalnost i poželeo sreću svom dosadašnjem klubu.

"Nakon dve neverovatne godine, 86 utakmica, 60 pobeda, 55 golova i 2 Kupa, došlo je vreme da se oprostimo. Došao sam u januaru 2017. kada je padao sneg. Bilo je to vreme kada je PAOK bio u očajnoj situaciji, na devetom mestu na tabeli i gladan trofeja.

Danas odlazim dok opet pada sneg. Tokom prethodne dve neverovatne godine PAOK je ostao najdominantiniji tim u Grčkoj. Osam bodova više od pratilaca i sa novim trofejima.

Ovim putem želim da se zahvalim svojim saigračima, treneru, stručnom štabu i medicinskom timu, kao i svim zaposlednima u fudbalskom klubu PAOK. Želim, više nego ikada, da se zahvalim navijačima PAOK-a širom sveta, posebno onima koji su me podržavali od početka do kraja. PAOK je više od kluba i nadam se da sam svojim nastupima, stavom i posvećenošću pomogao ovoj instituciji da postane još veća i bogatija.

Još jednom hvala i srećno!
", stoji u oproštajnoj poruci Aleksandra Prijovića.

Aleksandar Prijović slobio je do ove sezone za najskuplje plaćeno pojačanje PAOK-a u 21. veku, a na odlasku je postao igrač koji je klubu iz Soluna doneo najveću zaradu u istoriji.

PAOK će od transfera Aleksandra Prijovića u Al Itihad inkasirati 8 od 10 miliona evra, a dva miliona odlaze na račun Legije iz Varšave iz koje je "Prijogol" stigao u Solun.

Uprkos odličnoj zaradi na "Tumbi" ne mogu da budu zadovoljni jer su očekivali da Prijović ostane u klubu do kraja sezone i nastavi da vodi ekipu ka prvoj tituli posle više od tri decenije.

View this post on Instagram

After 2 amazing years, 86 games, 60 victories, 55 goals and 2 Cups, the time has come to say goodbye. I came in January 2017 when it was snowing. At a time when PAOK was in a desperate situation, in the 9th position in the ranking and waiting with hunger for trophies. Today I’m leaving while it snows again. During the past 2 amazing years, PAOK achieved by far to be the most dominant team in Greece. 8 points ahead of the competition and with new trophies. Hereby I wish to thank my teammates, my coach, the coaching staff, the medical staff and all the employees of PAOK FC. I want to thank more than ever PAOK supporters all over the world, especially those who supported me from the beginning until the end. PAOK is more than just a club and I hope that I helped this institution to become bigger and richer with my appearances, attitude and commitment. Thank you again and good luck!⚫⚪

A post shared by Aleksandar Prijovic (@prijo09) on

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke