Navijači traže ostavku menadžera Junajteda!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 12.05.2019.
18:50
Izvor: Sportske.net

Još jedna razočaravajuća sezona za "Crvene Đavole".

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester junajteda doživeli su poraz u poslednjem kolu Premijer lige od Kardifa (0:2), te su tako sezonu završili na šestom mestu sa 66 bodova.

Poslednji put slavili su još 13. aprila, kada su uz dosta sreće bili bolji od Vest Hema.

Pisali smo juče da fudbalski analitičar i kolumnista Pol Mirson veruje da bi Ole Gunar Solskjer mogao da ostane bez posla, ako njegova ekipa doživi poraz od prežaljenih "Plavih ptica" u poslednjem kolu šampionata.

To se i dogodilo, Junajted je poražen, ostaje da se vidi da li je Mirson bio u pravu.

Navijači su besni, pojedini čak i traže od uprave da Norvežaninu uruči otkaz.

"Kako Junajted može da dozvoli Solskjeru da bude trener? Mora biti protesta na svakom meču, dok ne dobije otkaz", napisao je jedan navijač na društvenim mrežama.

"Hajde da otpustimo Solskjera i da dovedemo Poketina. Mislim da će ako Sparsi osvoje Ligu šampiona, čemu se nadam, postići svoj maksimum sa njima. Dajete mu da obnovi Mančester junajted. Posao je preveliki za Olea", dodao je drugi.

"Otpustite Solskjera pokažite mu**. Nema šanse da ovaj profesor fizičkog može da nam vrati slavne dane. Ispustio je poene protiv Hadersfilda i Kardifa. Ole je za volanom i vozi pogrešnom trakom", zaključio je još jedan navijač na "Tviteru".

Dakle, nezadovoljstvo među navijačima je ogromno, mora se dodati i sa punim pravom, videćemo šta čeka Solskjera, koji je nakon serije dobrih rezultata, dobio ugovor na tri godine, iako je sredinom sezone stigao kao privremeno rešenje umesto Murinja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

28 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Barbosa7
Monday, 13.05.2019
15:13

Sve je počelo kad je Pogba promjenio frizuru,zatim Erara počinje da pregovara sa Parižanima mijenja ga Fred koji u premijer ligi izgleda kao Alisa u zemlji čuda,pojavljuje se nesigurnost u igri pojavljuje se nezainteresovanost kod Marsijala,Rašford još nije neko na čija pleća se možemo osloniti.

avatar
StefMU
Monday, 13.05.2019
01:32

Ma to su samo histericni navijaci, treba Oleu dati sansu da dovede igrace pa cemo videti. Realno niko ovim balvanima ne moze da pomogne trenutno.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Sunday, 12.05.2019
22:48

Nama treba da Ole preseče i otarasi se igrača tipa jang, džons, Smolingu, roho, Lingard i slični.. Da uvalja bilo kome Pogbu, Sančeza, Lukakua, Matića i De Heu.. Erera je morao ostati da se oko njega gradi vezni red.. Ed Vudvord nas je unakazio..

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 13.05.2019
16:56

Ерера нас је уканалио одласком мада разумем човека. Овако нам требају бар два нова везна играча јер овакви Погба и Матић нису за Јунајтед. Можда Фернандеш и Барела.

avatar
Man united
Monday, 13.05.2019
17:05

Шта ти је Де Хеа скривио?

avatar
Аполо
Sunday, 12.05.2019
22:33

Licemerje na nivou, kada je izbacio PSG sa pola akamedije u timu bio je bog otac, a sada ga treba smeniti. Nemojte zaboraviti da je covek nasledio uglavnom promasene transfere od Murinja, koji su nas kostali 300+ miliona. Ferguson koliko se secam kada je poceo voditi MU prvih 5 sezona nista nije uradio. Junajtedu treba debela rekonstrukcija tima, pocevsi od odbrane. Zatim jako tezak posao da se proda ili utopi kako god Sances, zatim prodaja Pogbe, Lukakua i eventualno De Gee ako gospodin nije zadovoljan. A onda treba dovesti adekvatne zamene, a ne kao Murinjo koji je doveo sve manje-vise promasaje. Kada se to odradi, treba uigrati tim, a razlog zasto ovoliko cekamo da se konsolidujemo je to sto je klub posle Fergusona totalno izgubio kompas.

avatar
deki trbic
Sunday, 12.05.2019
20:57

A sta je covek mogao kada je dosao u sezoni i dobio krs tim od Murinja? Nista, ovo je max uspeh

avatar
Adi237
Sunday, 12.05.2019
20:13

Ni zidan,poketino zajedno da rade nebi napravili nista od krs ekipe pa nigdje zara samo se setkaju terenom.. samo da Ole dovede ono sto je zamislio i bice to ok a pogba,sancez,yang,jons,smoling,roho,mata,herera,fred,lingard nek idu u druge ekipe da setaju... nema tu sta niti biti posebno mudar ko sve treba junajtedu. Mekgvajer,Bisaka,mora doci 10 koji je majstor i koji ce igrati iza napadaca a to je dibala ili kutinjo.mora doci desno krilo D.Kosta,i gaye iz evertona. De hea-linderhof-megvajer-show-bisaka-gaye-matic-marsijal-kosta-dibala-rasford...tako bi vec na nesto licio tim ako se moze dovesti i fernades mjesto matica to bi bilo top. Sve drugo je izgubljena sezona na pocetku odma.

avatar
Hajduk United
Sunday, 12.05.2019
20:05

Totalno nebuloze!!!pogotovo sa ovim poketinom,pa čovik nije osvoija turu u kafiću kamoli ista drugo,već 5 godina mu se tepa kako je radi dobar posa,pa i arsen wenger je radia zadnjih 10 godina dobar posa...u zadnjih 10 kola je tott osvoija 11 bodova,a znate li koliko je man utd ??isto toliko!!!što je vama,koga je vodia pep prije nego li je sa barcom poharao ...ove igrace nije doveo OLE...ovo nije njegov tim...pogba je tazmazen do bola...dajmo OLEU priliku...sto nas kosta i iduću sezonu izgubiti...p.s.sitia sam se danas murinjove izjave:tek ce te vi viditi koji je dobar rezultat prosle godine biti drugi iza citya...

avatar
Man united
Monday, 13.05.2019
17:21

А шта је то требало да освоји? Направио је од Тотенхема озбиљну екипу, у коју само мало да се уложи, могу да се боре за титулу. 2 задња прелазна рока је имао буџет нула, па финале ЛШ лагано. Солшер, на жалост, није на том нивоу. Тога сам се и прибојавао још кад су га довели. Једино се сада бојим да Тотенхем узме ЛШ и Поћетино оде негде јер више нема мотивације. И после када ми отпустимо Солшера, биће касно онда довести Поћетина јер ће га неко други зграбити. А то се све дешава због власника циције. Требало га је довести одмах после Муриња. Али ове наше кир Јање воле само јефтина решења. Квалитет је у другом плану.

avatar
Solskjerove bebe
Sunday, 12.05.2019
19:32

"Profesor fizickog"upavu je covjek,pokazite **** i dovedite Poketina,mene srce boli kad vidim da sta mi rade od kluba kojeg volim. molim vas objavite komentar,molim vas.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 12.05.2019
20:05

Zanimljiv nadimak s obzirom na komentar.

avatar
Solskjerove bebe
Monday, 13.05.2019
00:21

Ovde ste jednu psovku izbacili iz komentara,ali hvala opet na objavljivanju.

avatar
Don Carlo
Sunday, 12.05.2019
19:25

izvinjavam se na pisanju GG to LE, trebalo je GG to QLE

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 12.05.2019
19:15

Nisam dzabe pisao Smigl OUT, ovi me napadaju ali po ko zna koji put sam ispao u pravu.

avatar
Kico14
Sunday, 12.05.2019
19:15

Tragedija. Ko god je objektivan vidi da Junajted minimum 3 godine naredne nema sansu za trofej.

avatar
Solskjerove bebe
Monday, 13.05.2019
00:22

Nazalost,upravu si,mozemo mi govoriti sta hocemo,ali opet to ne mjenja neke cinenice.Puno srece u finalu vam zelim.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Sunday, 12.05.2019
19:13

Na kraju Solskjer nista nije doneo bolje, vise od Murinja. Niz pobeda je za respekt al ovoliki niz poraza I to zadnja 2 of Hadersvilda I Ksrdifa, za svaku osudu. Murinjo definitivno nije bio trener za Junajted, no sigurno nebi prosipao bodove protiv prezaljenih Premijerligasa. Uprava Mora da reaguje. Ovo blamiranje moraju da plate svi I ako gazda tesko da ce. Oleu se zahvaliti I svim silama probati dovesti Poketina. Ako ne njega, Blama I totalna cistka. Dno dna ovo zatvaranje sezone.

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 12.05.2019
19:13

I vi ste mi neki navijaci... Sigurno je takvih manje al verujem da su bas ovi najvise hvalili Olea nakon dobrog starta. Covek je preuzeo krs ekipu,Murinjo i nabedjeni igraci razorili svlacionicu,od odlaska Fergusona sve u rasulu i oni bi da Solser za polusezonu sve preokrene. Nista ni Poketino sa ovakvim timom ne bi uradio. Dajte Oleu sansu da sastavi tim po zelji pa cemo pricati o njegovom umecu.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 12.05.2019
20:05

Povratak Bidze i Tridze:-D

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 13.05.2019
16:37

Морао сам ово да напишем : )

avatar
Marko HM
Sunday, 12.05.2019
20:54

U potpunosti delim tvoje mišljenje.

avatar
Jovanvbanja
Sunday, 12.05.2019
19:01

Ma on je igrao i on se brukao a ne UTD setaci