Navijači u strahu, Bajern se oglasio povodom Alabine povrede!

Autor: Aleksa Blaćanin
ponedeljak 13.08.2018.
16:00
Izvor: Sportske.net

David Alaba je jako bitan fudbaler za aktuelnog šampiona, pa su navijači sa nestrpljenjem očekivali informaciju o njegovoj povredi.

Epa/Lukas Barth-Tuttas
Epa/Lukas Barth-Tuttas

Povezane vesti

Bajern je sinoć pokazao koliko je nadmoćan i dobio je Frankfurt sa 5:0 u duelu Super kupa.

Niko Kovač je oduševio navijače, a oni se nadaju da će videti Bajern iz 2013. godine. Ono što je ostavilo crnu mrlju na sinoćni duel je ponašanje igrača Frankfurta, koji su nekoliko puta zaista grubo startovali i provocirali igrače Bajerna.

Novi trener je to primetio, pa je izveo iz igre Roberta Levandovskog, koga su najviše zadirkivali, a čak je i dobio vrlo nezgodan udarac u glavu, pa je skroz naduven napustio meč.

David Alaba je prošao najgore, jer je par minuta pre kraja meča morao da napusti teren, i to nije mogao sam da hoda. Nemački šampion je utakmicu morao da završi sa deset igrača, jer je hrvatski trener obavio sve izmene, pa je morao da igra sa igračem manje.

Bajern se oglasio danas i objavio je da je u pitanju povreda kolena, ali da srećom nisu u pitanju ligamenti.
Medicinski testovi su pokazali da je u pitanju lakša povreda, a navijačima je laknulo, jer opšte je poznato da kada su ligamenti u pitanju, možda bi čak i cela sezona bila ugrožena za austrijskog beka.

Bajern će odbranu titule početi na svom stadio, 24. avgusta protiv ekipe Hofenhajma.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke