(Ne)logično iz 200.000.000 razloga - Ko veruje u Ronaldov povratak zbog potpuno nove uloge?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 02.05.2023.
14:10
Izvor: Sportske.net

(Ne)moguće?!

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo baš i nije najsrećniji u Saudijskoj Arabiji, ali to je svako mogao i da pretpostavi.

Liga nije dovoljno kvalitetna i na nivou njegovih ambicija, koje su i dalje najveće moguće, a usput, njegov Al-Nasr čak nije ni najbolji u zemlji.

Sa Ronaldom su ispali iz trke za tri trofeja, izmiče im i titula, što je zasigurno uticalo na njegovo raspoloženje.

Ako sve uzmemo u obzir, bilo je samo pitanje trenutka kada će se pokrenuti pitanje - Ronaldovog odlaska iz Saudijske Arabije. 

"El Nasional" piše da je Ronaldo nostalgičan, najviše prema Madridu u kom je proveo najduži i najlepši period u svojoj karijeri, od 2009. do 2018. godine. 

Navodno, Ronaldo bi se sada vratio u Real Madrid, ali ne kao igrač, već mu navodno Florentino Perez nudi ulogu ambasadora. 

Ronaldo bi se na taj način vratio u Madrid, u grad u kom i najviše želi da živi sa svojom porodicom. 

Sa profesionalne strane, Ronaldo je i odlaskom u Al-Nasr pokazao da ipak priznaje da su njegovi najbolji dani prošli i da će teško zaigrati u nekom evropskom klubu u Ligi šampiona.  

Ipak, ovde može da bude glavni problem njegov ugovor sa Al-Nasrom, koji ističe tek u junu 2025. godine, odnosno za pune dve od ovog trenutka.

Ukoliko bi Ronaldo zatražio raskid ugovora, vrlo je verovatno da bi bio na njegovu štetu, jer njegov dolazak nije vezan samo za Al-Nasr, nego i za brojne sponzorske ugovore koje je takođe potpisao po dolasku u Saudijsku Arabiju. 

Nema dileme da Ronaldo nije baš najsrećniji u Saudijskoj Arabiji i da bi se najradije vratio u svoj Madrid, posvetio ambasadorskom poslu u najvećem klubu na svetu i posvetio se svojoj porodici. 

Međutim, 200.000.000 razloga (evra) koliko prima na račun za svaku sezonu u Al-Nasru, može da bude nepremostiva prepreka, ali, hajde da sačekamo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke