Ne miriše na "La Remontadu", atmosfera u Barsi pred pucanjem!

Autor: Stefan Matić
sreda 17.02.2021.
09:27
Izvor: Sportske.net

Deluje da PSŽ ovo ne može da ispusti.

Beta/AP Photo/Miguel Morenatti
Beta/AP Photo/Miguel Morenatti

Povezane vesti

Sinoć smo gledali prve mečeve osmine finala Lige šampiona. Liverpul je iskoristio kardinalne greške Lajpciga u odbrani i kući nosi 2:0, dok je Barsa na svom "Nou Kampu" razmontirana od strane PSŽ-a i Mbapea rezultatom 4:1. 

Revanš se igra desetog marta na "Parku prinčeva", teško je zamisliti još jedan veliki preokret Mesija i ekipe. Posebno ne ako pogledamo kakva je atmosfera u samom timu. Pike se vratio na teren, sa njim se izgleda vratila i nervoza koja je i više nego uočljiva posle razmene psovki sa Grizmanom pri još aktivnom rezultatu 1:1. 

Pike : "Samo jedan jeb*** dugi posed, jeb**!"

Grizman : "Smiri se, prestani da se dereš... U pi*** mate****."

Pike : "Ne ti, pič**, mučimo se i trčimo kao ludi.

Eliminacija iz LŠ je blizu, u prvenstvu je maltene nemoguće ugroziti Atletiko Madrid. Deluje da će se Kuman pozdraviti sa klupom Barselone posle samo jedne sezone. 



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P.S.
Wednesday, 17.02.2021
14:46

Hahaha, ovima je preokret protiv Betisa maksimum što su u stanju da naprave. Što se Messija tiče jasno je da je grize na terenu samo u utakmicama za koje smatra da se mogu dobiti. U tom smislu dobro je počeo i ovu, a nakon što je Dembele uputio šut ka golu PSG-a identičan onome protiv Liverpoola na kraju utakmice takođe na asistenciju Messija, jasno mu je bilo da nema više razloga da se bori. Ostatak ekipe je spreman za 9:1 u revanšu, ali sumnjam da će PSG to želeti. A što se tiče preokreta 2017. nije ga Messi režirao iako je bio jedan od najzaslužnijih za to. U taj preokret naravno nije verovao i odigrao bi krajnje prosečno utakmicu da ga nisu povukli pre svih Neymar i Ter Štegen (koji su od starta najviše grizli i verovali u to), a potom i Suarez koji se takođe 'primio' na Neymarovu ideju o preokretu. Pre svega je to delo Neymara koji je tada dao sve što je mogao na terenu. Naravno da je protiv onakve odbrane Barse PSG mogao iole dobrom igrom lako dati još 2-3 gola i izgubiti sa 6:3, ali umesto toga oni su se izgubili na terenu. U odnosu na tu utakmicu jedino isto danas je što se Barsa i dalje zove Barsa i što Messi još uvek nosi dres Barse.

avatar
Amalainter
Wednesday, 17.02.2021
10:32