Nejmarova lista sramnih izgovora, ne zovite ga danas i 11. marta, "nedostupan" je!

Autor: Milovan Longinov
sreda 05.02.2020.
10:26
Izvor: Sportske.net

Današnji rođendandžija Nejmar ima dva rođendana, danas, 5. februara i 11. marta, a ovo je njegova neverovatna lista "izgovora" od kako je stigao u Evropu.

twitter
twitter

Povezane vesti

Nejmar je po mišljenju mnogih, uz Kilijana Mbapea, jedini legitimni naslednik Lionela Mesija i Kristijana Ronalda, koje ćemo, nažalost, gledati još malo.

Nejmar danas proslavlja 28. rođendan i to je idealan povod da preletimo listu njegovih izgovora zbog kojih je propuštao utakmice oko svog rođendana, ali ne samo svog, već i sestre Rafaele, čiji još manje želi da propusti.

Brazilac je nakon utakmice za vikend, naprasno osetio bol u rebrima, zbog čega je propustio gostovanje Nantu u utorak. Pravi razlog je svima jasan, u pitanju je bila rođendanska proslava njegovog 28. rođendana, koja je trajala od nedelje uveče do ponedeljka do ranih jutarnjih sati.

On pak ne mari mnogo za kritike što se ponaša kao neprofesionalac oko pomenutih datuma, a zapravo je ovaj drugi pravio još više problema, zbog činjenice da je na rođendan sestre Rafaele češće morao da uzme duže slobodno kako bi otputovao u Brazil.

Madridski As premotao je svaku godinu od njegovog dolaska u Barselonu, i svaki put, Nejmar je iz nekog razloga bio odsutan 11. marta i ponekad i 5. februara.

2013/14

U svojoj prvoj sezoni u Barseloni, doživeo je povredu članka u pravom trenutku, pauzirao je od 19. januara do 9. februara. Nakon oporavka, odigrao je nekoliko utakmica, a onda je na kratko "obnovio" povredu baš pred sestrin rođendan. 

Nejmar

2014/15

U svojoj drugoj sezoni, nije doživeo nijednu povredu, ali je baš početkom marta odlučio da zaradi žuti karton koji je značio i suspenziju za narednu utakmicu, baš kada je padao i Rafaelin rođendan. Na njegovu sreću, Barsa je 8. marta čekala Rajo Valjekano i slavila 6:1, pa niko nije imao razloga da priča o njegovoj ekskurziji u Brazilu.

2015/16


Simptomatično i po proverenom receptu, Nejmar je opet "tempirao" suspenziju i pred gostovanje Eibaru oko Rafaelinog rođendana, ponovo je zaradio karton koji ga je odvojio od terena. Barsa je opet slavila, ovaj put 4:0, pa je i on mogao na miru da partija u domovini.

2016/17


Prvi problem zbog Nejmarovog neprofesionalizma zvanog "sestrin rođendan", desio se dan posle proslave u Brazilu. Barsa je gostovala na Rijazoru, samo četiri dana posle one čudesne pobede nad Pari Sen Žermenom (6:1). Katalonci su doživeli šokatan poraz od 2:1 i mnogi veruju da je u La Korunji Barsa ostavila titulu, a jedan od krivaca bio je Nejmar, koji je "osetio bol" pa je morao da otputuje kod sestre na rođendan.

Nejmar

2017/18 i 2018/19

Odlaskom u Pariz, Nejmar je "imao" sreće, pošto je na početku obe kalendarske godine bio na dugom odsustvu zbog povreda stopala. U ezoni 2017/18 propustio je čitav drugi deo zbog preloma metatarzalne kosti, pa je bez problema mogao da ide na rođendan. Godinu dana kasnije, Nejmar je odsustvovao 85 dana zbog nove povrede stopala, a Rafaelin rođendan je sponzorisao Red Bul, a Brazilac se na proslavi pojavio u crvenom odelu i na štakama, sa stilom.

2019/20


Meč sa Nantom je propustio zbog svog rođendana, a problem je što za Rafaelin rođendan, 11. marta, PSŽ dočekuje Borusiju Dortmund u revanšu osmine finala Lige šampiona!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Wednesday, 05.02.2020
21:21

Zasluženo. Ne biste cimao da sam na njegovom mestu nego jednostavno kažeš imam rodjendan hoću slobodne dane i gotovo

avatar
RedDevilSRB
Wednesday, 05.02.2020
16:55

Možda Mbape može da bude naslednik ali mi se ne sviđa kako se poneo na utakmici kada ga je Tuhel zamenio. Nejmar će uvek ostati u senci foliranja, frizurica, tetovažica, sestrinog i njegovog rođendana. Nekako je fudbal uvek na drugom mestu. Talenat ima ali glavu ne. Mesi i Kristijano jesu imali svojih ispada ali je uvek fudbal bio na prvom mestu.

avatar
Liga BBVA
Wednesday, 05.02.2020
14:38

Pa neka UEFA odloži revanš protiv Dortmunda za 7 dana. Stvarno je nedopustivo da organizuju utakmicu na sekin rođendan. :D

avatar
Amalainter
Wednesday, 05.02.2020
12:01

Nije on niciji naslednik..protraceni talenat..