Nekada bio velika Arsenalova nada, danas uhapšen zbog 60 kilograma kanabisa

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 19.09.2024.
23:30
Izvor: Sportske.net

Možda je samo za sopstvenu upotrebu...

Indian Super League
Indian Super League

Povezane vesti

Engleski fudbaler Džej Emanuel-Tomas uhapšen je i optužen zbog pokušaja da kroz aerodrom kod Londona prokrijumčari čak 60 kilograma kanabisa vrednosti 600.000 funti, preneli su danas britanski mediji.

Emanuel-Tomas, koji igra za škotskog drugoligaša Grinok Morton, uhapšen je u sredu ujutro u svojoj kući u blizini Glazgova, prenela je agencija PA.

Policija je privela 33-godišnjeg fudbalera i odvela ga u Karlajl na ispitivanje, saopštila je Nacionalna agencija za borbu protiv kriminala.

Slučaj krijumčarenja droge usledio je nakon što su carinici otkrili 60 kilograma kanabisa u dva kofera na aerodromu Stensted u blizini Londona, koji su stigli letom iz Bangkoka 2. septembra. Uhapšene su dve žene.

Nacionalna agencija za borbu protiv kriminala upozorila je u avgustu putnike koji dolaze iz Tajlanda, Kanade i SAD da se suočavaju sa zatvorskom kaznom ako budu uhvaćeni u pokušaju da unesu kanabis u Veliku Britaniju. Maksimalna kazna je 14 godina.

Emanuel-Tomas je počeo karijeru u Arsenalu, za koji je odigrao pet utakmica, uključujući i jednu u Ligi šampiona protiv Šahtjora u novembru 2010. godine.

Igrao je još za Ipsvič, Bristol siti, Kvins Park Rendžers, Aberdin i tajlandski PTT Rejong.

Nastupao je za reprezentaciju Engleske uzrasta do 17 i 19 godina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke