Neki novi momenti, Mesi poslušao Setijena?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 21.01.2020.
19:57
Izvor: Sportske.net

Ovo se ne dešava često...

EPA-EFE/ANDREU DALMAU
EPA-EFE/ANDREU DALMAU

Povezane vesti

Novi trener Barselone Kike Setijen će u Kupu kralja gostovati Ibici, pa je novinare zanimalo hoće li odmarati pojedine prvotimce.

Naročito se to odnosilo na Lea Mesija, ali španski stručnjak je imao spreman odgovor.

"Svima je jasno ko je Leo Mesi i šta predstavlja za Barselonu. Kada želim nešto od svojih igrača, trudim se da ih ubedim da je to najbolje za njih, a ne da ih nateram na nešto. Na kraju me uglavnom i poslušaju", kazao je Setijen.

Čini se da je Mesija ubedio, pa ga je ostavio u Barseloni kako bi se pripremio za nastavak sezone.

Nije tajna da Mesi ima ogroman uticaj na Nou Kampu kada su u pitanju sportska pitanja, uprava često traži "aminovanje" od Argentinca kada planiraju neko pojačanje, te su situacije u kojima nije u postavi zaista retke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Tuesday, 21.01.2020
22:14

Jesu novi momenti, jer u prethodnih 20-ak puta kada su ga izostavljali Valverde i Enrique još ni jednom nije poslušao Setijena. :D

A kada smo već kod izostavljanja iz tima da kažemo kako 'nije nikakva tajna' da Messi odlučuje o tome ko će doći, a ko otići iz Barse, što smo imali prilike da vidimo po letošnjem dolasku Neymara, neuspešnom transferu Grizmana, a i tokom cele njegove karijere (setimo se njegove 'braće' Dani Alvesa, Mascherana, te njegove leve i desne ruke Inieste i Xavija, pa kako je oterao Ibru i Vilju koji to pojma nemaju pa pričaju sve najlepše o njemu itd.). :D