Nema im ravnih, Bajern u finalu, na korak od sezone snova!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 19.08.2020.
22:49
Izvor: Sportske.net

Bajern u finalu, Levandovski nastavio fenomenalan niz.

EPA-EFE/Miguel A. Lopes / POOL
EPA-EFE/Miguel A. Lopes / POOL

Povezane vesti

Bajern je drugi finalista Lige šampiona pošto je večeras u polufinalu savladao Lion sa 3:0 (2:0).

Ekipa Hansa Flika je dobrom igrom u većem delu meča kontrolisala utakmicu, ali je Lion pretio i daleko od toga da se radi o rutinskoj pobedi Bavaraca, kao što je to uglavnom bio slučaj tokom ove Lige šampiona.

Da nisu zalutali u polufinale fudbaleri Liona su pokazali u 4. minutu kada su ušli u šansu, Depaj je šutirao pored Nojera, ali u spoljni deo mreže.

Igrao se 17. minut kada je Lion propustio kolosalnu šansu, Ekambi kojeg danas baš nije hteo gol, pogodio je stativu. Samo minut kasnije, gol u mreži Liona.

Tako je to kada ne iskoristite dve šanse protiv mašinerije kakva je Bajern. Serž Gnabri je sve sam uradio, oslobodio se svojih čuvara, namestio na šut i - pogodio. Fenomenalan gol.

Bajern je podizao nivo igre, Gnabri je ponovo zapretio, a onda je postigao drugi gol. Perišićev centaršut, Levandovski je pokušao dva puta, lopta se odbila do Gnabrija koji ne greši danas - 2:0.

Oba gola pogledajte u ovoj vesti.

Serz Gnabri

Levandovski je imao šansu nakon centaršuta Gnabrija, lopta je prošla malo pored stative. Bajern je bio veoma opasan kada god bi prešao na polovinu Liona u poslednjih nekoliko minuta prvog dela igre.

U nastavku odbrana Lopesa nakon udarca Perišića na startu poluvremena, a onda odlična šansa za Lion, Marselo je nakon kornera šutirao, ali je Nojer pokazao da je među najboljima na svetu. U 58. minutu nova šansa za Lion, Ekambi je ponovo poražen u duelu sa Nojerom, još jedna šansa Francuza je bačena u vodu.

Pretio je Bajern preko Levandovskog, a sa druge strane Lionu je put ka golu Nojera bio sve zatvoreniji, pa je bilo sve jasnije da ćemo gledati Bavarce u finalu.

Da će tako biti potvrdio je Robert Levandovski koji je postigao gol i na ovoj utakmici čime je nastavio seriju, postigao je gol na svakoj utakmici Lige šampiona ove sezone.


Dakle, nedelja od 21 čas, Bajern i PSŽ su u finalu kao dva najbolja tima Lige šampiona za sezonu 2019/20.

Napominjemo da su Bavarci osvojili dva trofeja u Nemačkoj, što znači da su na pragu "triplete".

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Бојовић Милан
Thursday, 20.08.2020
02:26

I PSŽ se bori za tripletu, zaboravljate to

avatar
Mangus
Wednesday, 19.08.2020
23:51

Ovaj Gnabri je zver. Nisam ga pratio pre, i bio sam iznenadjen kad ga je bajern doveo, ali zato je bajern tu gde je a ja pisem komentare po netu.

avatar
Karambol
Wednesday, 19.08.2020
23:34

Tako je bre!!! Idemo braco Bavarci po 6u titulu u nedelju. Samo hrabro i cvrsto protiv Parizana i to je to. Lion vrlo neugodan vcrs,skidam im kapu na tome,ali timski duh Bajerna je pobedio vcrs i suvi kvalitet Gnabrija, Leva nije bio u svom elementu vcrs ali opet je dao sjajan treci gol,i to je ono sto ga krasi i zato je najbolji ove sezone,mislite da ga nema nigde tokom cele utakmice,a on jednim potezom demantuje to sve. Mia San Mia

avatar
Leonid
Wednesday, 19.08.2020
23:30

Bez sumje, dva trenutno najbolja tima Bajern-PSG. 50/50 su sanse.

avatar
claudio canidja
Wednesday, 19.08.2020
23:27

Slepac drzi na terenu Memfisa miki mausa, I June Toko Ekambia, neverovatno,

avatar
MunzeKonza
Wednesday, 19.08.2020
23:25

Samo jako u finalu, pa da istopite plastiku. Puno srece od navijaca Reala.

avatar
Südkurve München
Wednesday, 19.08.2020
23:17

Dajte plastiku da je gazimo i da se poigramo sa njom

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 19.08.2020
23:11

Jos jedan korak

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 19.08.2020
23:10

Ocekivano , ali da je Lion bio los , nije bio ! A sada ono pravo

avatar
Uncounquered
Wednesday, 19.08.2020
23:03

Koliko je LS izgubila draz bez publike...uopste nema te euforije, nema pritiska na igrace, igraju previse lezerno, nema negativne kao ni pozitivne podrske, zvuzduci, huk sa tribina, pa i po neke uvrede i incidenti...sve ono sto cini draz ovog sporta...nadam se da je ovo prva i poslednja sezona ili ti polu-sezona ovako, i da ce se sve vec do godine vratiti u normalu.

avatar
MixEr
Wednesday, 19.08.2020
23:01

E moj Arsene...ovakav igrač ti nije valjao i trebao...

avatar
Paklena pomorandza
Wednesday, 19.08.2020
23:00

Pojesce ih PSG,zivi bili pa videli.....

avatar
adidas forever
Wednesday, 19.08.2020
22:55

Lionu očekivano nije pomogao ni mali broj igrača u odbrani Bayerna, pa shodno tome i slaba odbrana na momente, a čak im nije pomoglo ni neverovatno navijanje komentatora SK-a za njih.

Šta je je to što Bayern izdvaja od ostalih klubova i čini superiornim? Zapravo 'neverovatne' stvari: umeju da prime loptu i da je proslede saigraču, upute precizan pas ili centaršut, umeju da šutnu loptu u gol, na pas saigrača idu ka lopti (ne beže od nje ili stoje u mestu), kada jedan povuče po boku petorica ili šestorica već utrčavaju u šesnaesterac (ne stoje i ne gledaju šta će taj sa loptom), umeju da igraju na prvu i da se kreću po terenu. Ali ne trojica ili četvorica igrača u timu, već svih 10. Pa kako to da u drugim timovima polovina igrača nisu u stanju da naprave najveći deo gore pobrojanih elementarnih stvari, a treniraju kao i ovi? Šta li rade ti igrači na trenizima kada nakon godina i godina treniranja i igranja fudbala nisu u stanju da prime i uštopuju loptu, pogode gol sa par metara, pa čak ni šesnaesterac sa boka (a kamoli saigrača u njemu)? To već ne znam i to bi trebalo pitati njih, mnogo pre negoli pitati igrače Bayerna kako da to umeju.

avatar
Jean-Luc Picard
Wednesday, 19.08.2020
22:53

Kakva masina. Osvajaju nadam se.

avatar
Mladen
Wednesday, 19.08.2020
22:53

Kapa do poda Lyonu kako su odigrali imali su šanse nisu iskoristi li Bayern kasnije izdominiro. Bravoooo samo da pobjedimo naftaše PSG.

avatar
Liga BBVA
Wednesday, 19.08.2020
22:51

Sasvim očekivano Bayern lagano do finala. Kao i u sinoćnoj utakmici videli smo rutinski prolaz favorita, sve ukupno 6 golova u polufinalu i niti jedan jedini u mreži favorita. Zasluge za to pripadaju Čolu Simeoneu i Pepu Gvardioli.

avatar
MunzeKonza
Wednesday, 19.08.2020
23:23
avatar
MunzeKonza
Wednesday, 19.08.2020
23:23

O cemu ti? Pa nisu krivi Pep i Simeone sto nisu za velika dela...