Nema vremena za promociju, Srbin odmah mora na gol!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 30.08.2015.
11:58
Izvor: Sportske.net

Mastilo na ugovoru koji je Predrag Rajković potpisao sa Makabijem još uvek se nije osušilo a Srbin će još večeras na gol izraelskog šampiona. Evo šta je tokom dvominutnog predstavljanja Srbin rekao o sebi.

maccabi-tlv.co.il
maccabi-tlv.co.il

Povezane vesti

Srpski reprezentativac Predrag Rajković u petak je odradio poslednji trening u opremi Crvene zvezde a već u nedelju će morati na gol svog novog kluba sa kojim je dogovorio saradnju u toku jučerašnjeg dana.

Najtalentovaniji mladi golman sveta potpisao je petogodišnji ugovor sa Makabijem iz Tel Aviva u kojem je zadužio dres sa istim brojem koji je nosio u Crvenoj zvezdi.

"Broj 95 odabrao sam zbog svog datuma rođenja" objasnio je klupskom novinaru Predrag Rajković.

Srbin je otkrio da je pre odluke da se preseli u Tel Aviva obavio razgovor sa svojim saigračem Savom Pavićevićem koji mu je rekao mnogo toga lepog o Makabiju i prestonici Izraela.

"Razgovarao sam sa Savom Pavićevićem koji mi je rekao sve najlepše o Makabiju, kako se radi o velikom klubu iz prelepe zemlje. U Izraelu sam imao prilike da boravim tri puta, dva puta sam sa nacionalnim timom bio u Tel Avivu. Ono što sam do sada video govori da je grad prelep" istakao je Rajković.

Vremena za promociju i razgledanje grada nema pošto još večeras mladi čuvar mreže mora na gol izraelskog šampiona. Makabi je već otpustio Huana Pabla kako bi napravio mesta za Predraga Rajkovića a Srbin tvrdi da je spreman za debi.

"U nedelju ću odigrati svoj prvi meč za Makabi, spreman sam da dam maksimum i da pomognem ekipi da ostvari pobedu" kazao je bivši kapiten Crvene zvezde koji je dodao da mu igranje pred velikim brojem navijača nije strano.

"Igranje pred velikim brojem navijača ne predstavlja mi problem jer sam nastupajući za Crvenu zvezdu shvatio kako je kad vas na svakoj utakmici bodri 20.000 sjajnih navijača" zaključio je Predrag Rajković.

Makabi će večeras od 19.55 gostovati Hapoelu Ber Ševi u okviru 2. kola izraelskog šampionata a to će biti prilika da srpski golman već posle jednog dana boravka u novom klubu stane na gol i debituje u dresu učesnika grupne faze Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Sunday, 30.08.2015
18:21

Samo da si se sklonio od splavarki! Srecno.

avatar
Делија_момак
Sunday, 30.08.2015
12:53

Покажи им шта знаш!!!

avatar
Жељко Панчић
Sunday, 30.08.2015
12:50

1tm ng SIGURICA!!

avatar
Victoria Plzen
Sunday, 30.08.2015
12:33

Srecno majstorcinooo!!!!

avatar
dejanera2
Sunday, 30.08.2015
12:21
avatar
Amar Zo
Sunday, 30.08.2015
12:03