Nemanja Matić uzburkao Ostrvo!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.04.2020.
20:29
Izvor: Sportske.net

Neočekivana izjava srpskog reprezentativca.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Vezista Mančster junajteda Nemanja Matić razbio je danas fudbalsku monotoniju u Engleskoj, izjavom koja je na Ostrvu izazvala veliku pažnju.

Tema su bili nekadašnji fudbaleri Junajteda koji se danas bave komentatorskim poslom, poput Pola Skolsa, Gerija Nevila ili Roja Kina, ali Nemanji se baš i ne dopada kako oni to rade, pogotovo kako komentarišu igre kluba u kojem su se proslavili.

''Ako je njihov posao da odu na televiziju, onda im je posao da tamo pričaju nešto. Ponekad govore istinu, ali nekada bez razloga kritikuju mlade igrače, što po mom mišljenju, nema nikakvog smisla.

Posebno mi smeta kada takvi komentari stižu od strane bivših igrača Mančester junajteda. Nije dobro kada loše komentarišete igrače kluba u kom ste igrali 10, 15 ili 25 godina.

Ako možete, treba da pomognete tim igračima. Ali, oni su verovatno dobili novac za taj posao, pa moraju nešto da pričaju'', zaključio je Matić u izjavi za ''Omnisport''.
-
Bonus

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RocknRolla
Sunday, 12.04.2020
21:54

Problem starijih igraca kao sto su Kin,Skols i Nevil je u tome sto su bili za klasu bolji od svih danasnjih igraca Junajteda a krsevi kao Pereira,Lingard i ostali zaradjuju vece pare nego sto su oni mogli tad.

avatar
Man united
Monday, 13.04.2020
11:15

И они су зарађивали много више него један Бест, па им није сметало. Закон понуде и потражње је такав. Чињеница јесте да би у данашње време они зарадили доста више. Али нису им за то криви Переира, Лингард и остали полуиграчи.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Sunday, 12.04.2020
21:28

Pa ti mladi ako trebaju na nekog da se ugledaju tu su upravo ti sto su placeni da pricaju "nesto" . To njihovo iskustvo, i znanje ne moze da se kupi, istao kao sto vi ne mozete da kupite trofeje svojim ne zasluzenim platama. Od kad je otisao Ferguson, vise niko ne igra za Manchester iz ljubavlju neko samo zbog para. Neki 3x vise nego sto zasluzuju