Nemiri, prekid, Radonjić gađao protivnika kopačkom, Lil slavio na "Velodromu"!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 25.01.2019.
23:25
Izvor: Sportske.net

Ekipa Marseja nije uspela da osvoji niti jedan bod na debiju Marija Balotelija. Radonjić odigrao svih 90 minuta, nemiri na tribinama obeležili meč.

EPA-EFE/GUILLAUME
EPA-EFE/GUILLAUME

Povezane vesti

U okviru 19. kola Lige 1 ekipa Marseja je poražena na svom terenu sa 1:2 od drugoplasiranog Lila.

Počelo je u 20:45, završeno u 23:20.

Neredi na meču Marseja i Lila u okviru 19. kola francuske Lige 1, prouzrokovali su ga navijači kada su topovskim udarom umalo oštetili sluh par fudbalera koji su bili u blizini, posebno mislimo na Strotmana koji se držao za uho.

Prilično je bilo nervozno na obe strane, videli smo veliki broj faulova, žutih kartona, Tovan je zbog guranja dobio i crveni, sudija Deleru je imao dosta posla na današnjem meču.

Prvi gol smo videli u 2. minutu nadoknade prvog poluvremena, Nikolas Pepe je uspeo da postigne gol iz penala.

U nastavku Marsej je jalovo napadao, Lil je stvarao šanse, Pepe i Leao su imali dobre prilike koje nisu iskoristili da dokusure Marsej.

Igrao je Nemanja Radonjić svih 90 minuta, napravio je i jednu glupost kada je kopačkom gađao Pepea, a nastupio je i Mario Baloteli u drugom poluvremenu. Napominjemo i da je Radonjić postigao gol u prvom poluvremenu koji je poništen zbog ofsajda.

Do 0:2 su gosti stigli na samom kraju utakmice, kontra je započeta po desnoj strani od strane Sumare, na kraju je Pepe uspeo da postigne gol.

Za kraj, gol Balotelija u poslednjoj sekundi, uspeo je da postigne gol glavom nakon kornera za konačnih 1:2.




Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke