Nepopravljivi Pogba izveo nemoguće za dobrobit Juventusa!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 12.12.2018.
22:14
Izvor: Sportske.net

Bio je na hlađenju, dobio je priliku da se dokaže, ali je ubrzo uprskao stvari.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Nakon 45 minuta igre na "Mestalji", Valensija je imala vođstvo od 1:0 protiv Mančester junajteda, da bi "Slepi miševi" na samom startu nastavka duplirali prednost.

Murinjo je odlučio da promeša karte za poslednji meč u grupnoj fazi LŠ, iako su "Đavoli" pobedom u Španiji mogli da zadrže šanse za osvajanje prvog mesta u grupi ispred Juventusa.

Na teren je Portugalac izveo sledeću postavu: Romero, Valensija, Džouns, Baji, Roho, Felaini, Pogba, A. Pererira, Mata, Fred, Lukaku

Na klupi su se pored Erera, Lingarda, Rašforda, golmana Grenta i Ešlija Janga našli i mlađani Garner i Grinvud.

Ipak, za sada ne ide dobro, Junajted gubi od Valensije, koja je povela u 17. minutu preko Solera, da bi na startu drugog dela povisli na 2:0, autogol postigao je Fil Džouns.

Da stvar bude još gora, postarali su se Juventus i Pol Pogba.

Naime, Francuz je promašio nepromašivo, nakon jednog kornera je bio sam pred golom "Slepih miševa", nije bio u ofsajdu, a umesto da loptu pošalje u mrežu, omašio je čitav gol.



"Zli jezici" bi rekli da je Francuz odigrao za Juventus, koji gubi u Bernu od Jang Bojsa, što znači da bi u slučaju da "Bjankoneri" ne slave, eventualna pobeda Junajtedu mogla da donese prvo mesto u grupi.

Prvak Švajcarske je protiv prvaka Italije poveo u 30. minutu, strelac je sa kreča bio Oro.

"Bjankoneri" su izašli u gotovo najjačem sastavu, jedino je Kvadrado igrao uz levu aut liniju, ali ga je zbog povrede ubrzo zamenio Aleks Sandro, videćemo da li "Stara dama" može do preokreta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
brekbaCh1
Thursday, 13.12.2018
17:48

Jel se secate kad su pojedinci opravdavali 110 miliona ulozenih u ovog klovna ? Kad su ga nazivali jednim od najboljih na svetu, i nadimcima poput Pogboom i slicno ? Bilo je zabavno. :D

avatar
JC\'90
Thursday, 13.12.2018
08:49

De Liht, Tobi, Rose, Militao u odbrani. Prodati Pogbu, Lukakua i Sanceza. Neka dovedu De Jonga, Rabioa, Pulisica, Vajgla.
Totalna reforma

avatar
Adi237
Thursday, 13.12.2018
08:03

Koliko lose junajted igra kad je pogba u ekipi strasno toliko usporava napade da se svi protivnicki igraci stignu vratiti u odbranu sa njim ne mozemo ni jednu kontru izvesti uzasan je. Mou samo istu postavu izvedi onu sto je igrala protiv Fulhama izvedi je i protiv liverpula makar zele da igraju i bore se sve manekene na klupu posalji.

avatar
Brazilero11
Thursday, 13.12.2018
00:19

Pogba koristi sve nacine da prikaze Murinja kao loseg nego izgleda vecina vidi kakva je on sisarka. Mora Junajted dovesti 3 vrhunska igraca u svakoj liniji i jos 3 solidna koji mogu popuniti ekipu, dati joj dubinu klupe itd..

avatar
Ruske39
Thursday, 13.12.2018
00:10

Izveo je i Kristijano nemoguce...pogotovo u 90tom min...

avatar
Nenadd
Wednesday, 12.12.2018
23:28

Pogba je odsvirao svoje, zavrsice ko Baloteli...tako je to kad si izvikan i nabedjen...slicno je ko sa SMS-om...MU nema sta da trazi sledece sezone bez tri top igraca ..po jedan za svaku liniju..

avatar
ISTINA BOLI
Thursday, 13.12.2018
16:15

Pa znas kako,SMS je stvarno lepo igrao prosle sezone,davao odlicne golove,slao "pirlo" lopte saigracima,na sredini dobijao duele,ma nema sta nije radio,onda doslo SP i od tada to vise nije ni priblizno isti momak. Ne bih rekao da je covek od jedne sezone,jer se ipak videlo da ima znanje,sve da stavim golove na stranu,ali nesto se pobrkao u glavi.

avatar
RedDevil612989
Wednesday, 12.12.2018
23:24

Pogba je zreo za selidbu u omladince. Ako vec nece da igra a ponasa se tako da svi vide da je nezadovoljan, poslati ga sa decom da trenira i ubiti zadnju trunku zivota u njemu. Sramota za fudbal. Oba bubrega, obe ruke i obe noge bih dao da vidim da li bi imao hrabrosti ovako da se ponasa da mu je trener Jap Stam ili ne daj Boze Roj Kin. Balavac obican. Muka mi je vise da ga gledam, jedva cekam da ode.