Neuništiv je 1000. meč, otkaz i 10 miliona! Naslednik u Njukasl donosi četiri Lige Evrope!

Autor: Boris Jovanović
petak 15.10.2021.
09:37
Izvor: Sportske.net

Stvi Brus će ipak biti na klupi u nedelju...

EPA-EFE/Scott Heppell
EPA-EFE/Scott Heppell

Povezane vesti

Stiv Brus će preživeti do sledeće nedelje, tačnije, biće na klupi Njukasla protiv Totenhema. To će biti 1000. utakmica za njega na klupi u trenerskoj karijeri, posle toga će dobiti otkaz i 10 miliona odštete.

U igri za novog trenera je jedno novo ime, otpali su Rodžers i Martinez, priča se o Lampardu, ali mediji danas kandiduju Unaja Emerija.

On je po mnogima idealan kandidat za posao, iako se odiseja u Arsenalu loše završila.

Ima dovoljno iskustva, može tim da dovede daleko u Evropi, na kraju krajeva sa Seviljom i Viljarealom je osvojio četiri LE. Od njega bi Saudijci tražili da stabilizuje klub ove sezone, sledeće proba da izbori Evropu. Uz to, Emeri zna da radi u klubovima veličine Njukasla, i to na duže staze, nije slučajno što se u Valensiji i Sevilji zadržao ukupno sedam sezona i osvojio do sada devet trofeja. Pod velikim kritikama je njegov boravak u PSŽ, ali on je uspevao da stignedo triple krune, bio je prvak 2018. sada je titula izgubljena.

Jasno je da je to bio preveliki zalogaj za autoritet Španca koji je veoma detaljan i zahtevan kada su igrači u pitanju, ali je i veliki radnik.

Za sada nije dao pristanak, Viljareal igra u Ligi šampiona, ali im ne ide u prvenstvu, doduše ne gube, ali teško dobijaju. Videćemo šta će biti na kraju, stvari oko trenera bi trebalo da budu poznate sredinom sledeće nedelje. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke