Neverovatna brojka - 40 španskih novinara na konferenciji, De la Fuente: "Igramo na legendarnom stadionu"

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 04.09.2024.
23:00
Izvor: Sportske.net

Impresivna brojka španskih novinara u Beogradu.

EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI
EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Povezane vesti

Čak 40 njih je došlo da isprati šampione Evrope koji će prvi zvanični meč igrati u Beogradu posle osvajanja titule prvaka Starog kontinenta. 

Luis De la Fuente je odgovarao na pitanja, a samo je jedno bilo vezano za Srbiju. 

"Mislim da je Srbija sjajan tim. Samim tim što su u A ligi nacija... Igrali su teške utakmice na Euru, izgubili samo od Engleske. Gledamo u oči teškoj utakmici, protiv sjajnih igrača, na legendarnom stadionu. Moramo da nastavimo da pobeđujemo. Hvala na mišljenju da možemo da dobijemo ovaj meč prilično lagano."

Na pitanje novinara da li sada očekuje pad posle osvajanja titule, on je odgovorio da su igrači puni volje. 

"Ovo je strastven tim. Želimo da nastavimo da nadograđujemo našu igru, a tu ima još prostora. Motivisani su, srećni, puni volje i želje. Želimo da nastavimo da pobeđujemo i osvajamo trofeje. Moramo da rastemo i budemo najbolji", rekao je De la Fuente. 

Naravno, momak koji će i na stadionu "Rajko Mitić" biti u centru pažnje je Lamin Jamal. 

"Lamin je miran i blag momak, mnogo je zreo za svoje godine. Drago mi je što je tako, odlično izlazi na kraj sa odgovornošću i verujem da će da bude još bolji kako vreme bude prolazilo", rekao je De la Fuente. 

Pored De la Fuentea, na konferenciji je bio i Dani Karvahal koji je odgovarao na pitanja, a jedno je bilo vezano za Luku Jovića koji mu je bio saigrač u Real Madridu. 

"Sjajan, ozbiljan momak. Teško mu je bilo. Nije pitanje prilike, jednostavno nije uspeo da procesuira sve što se dešavalo tamo... Nije mogao ni da nabaci osmeh na lice jer je bilo previše pritiska, jer mu se stvari jednostavno nisu ostvarivale kako je on želeo. Veoma mi je drag momak. Ne želim mu sutra sve najbolje, ali šaljem mu pozdrave", rekao je Karvahal. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke