Neviđeno, Klop navija za Solskjera!

Autor: Stefan Matić
petak 22.02.2019.
21:21
Izvor: Sportske.net

Nemac smatra da je nekadašnji fudbaler Junajteda pravi čovek za klupu tog kluba.

EPA-EFE/James Boardman
EPA-EFE/James Boardman

Povezane vesti

Uvertira pred najveći derbi Engleske na "Teatru snova" gde za dva dana gostuje Liverpul je i više nego pozitivna.

Do sada su oba rivala imala samo lepe reči da podele između sebe, Jirgen je i javno pohvalio igru "Crvenih đavola" u proteklom periodu.

Sa druge strane, Solskjer nastavlja da vraća veru na "Old Traford", na trinaest utakmica doživljen je jedan poraz doduše bio je i očekivan donekle, PSŽ je u ovom trenutku ipak za klasu bolji.

Norvežanin je došao kao privremeno rešenje posle Murinjovog "tornada" međutim sve su glasniji povici da igračka legenda Mančestera ostane i na dalje, tim izjavama se pridružio i trener "omraženog" Liverpula.

"Kvalitet je neupitan. Zaslužuje ovaj posao 100%! Pokazao je kakav je lider i za mene ne postoji sumnja da će biti menadžer i u sledećoj sezoni. To je kristalno jasno.", zaključio je popularni "Klopo".

Solskjer

Pod vođstvom "Ubice dečijeg lica" Junajted se vratio u trku za Ligu šampiona, u Premijer ligi su od mogućih 27 osvojili 25 bodova, pod patronatom Norvežanina.

Mnogi posmatraju nedeljni susret kao i presudni u trci za novog šampiona na "Ostrvu", videćemo kako će Ole "odgovoriti" lepim rečima koje dolaze sa druge strane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
xman
Saturday, 23.02.2019
12:50

po ko zna koji put se utakmica Liverpula najavljuje kao presudna u borbi za titulu. To, kao i prethodnih puta, ni sada nece biti presudna

avatar
Di Stéfano
Saturday, 23.02.2019
00:52

Popularni Klopo??? Prvi put cujem...

avatar
bosnapd
Saturday, 23.02.2019
00:45

Niko ovo ne komentarise osim navijaca plastike.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 23.02.2019
00:13

Popularni Klopo hahahah... Ko ga tako zove? Nego, pitajte ga da li ce on biti tu ako ne uzme ove sezone trofej ili Liverpul nema ambicija?

avatar
äxwell
Saturday, 23.02.2019
00:53

Zamisli imas priliku da ga sam to pitas? Da li bi se usudio? Ja msm da ne bi, uplasio bi se kao mala curica i pitao ga za autogram i pohvalio njegov rad..Internet trolovi su inace takvi...

avatar
Ivan Ivkov1
Saturday, 23.02.2019
04:51

Ja mislio ti ugasio profil
Ko sto si obeco