Nezanimljiv "Old firm", Seltik rasturio Rendžers!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 29.04.2017.
14:52
Izvor: Sportske.net

Seltik je potvrdio dominaciju u škotskom šampionatu, i dalje su bez poraza pošto su u gostima savladali Rendžers sa ubedljivih 1:5.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Na "Ajbroksu" Seltik je proslavio novu pobedu i to protiv svog najvećeg rivala, Rendžersa.

Domaći Rendžers se nadao da može da nanese prvi poraz Seltiku u sezoni škotskog šampionata, ali se desilo sasvim suprotno, Seltik ih je demolirao sa 1:5 (0:2).

Nakon samo sedam minuta videli smo prvi gol na utakmici, a strelac je bio Skot Sinkler iz kaznenog udarca koji je sasvim opravdano dosuđen.

Samo 11 minuta kasnije, gosti su pokazali da su daleko bolji tim od domaćina. Mekgregor je dodao loptu do Grifitsa koji je napravio slalom, uputio udarac iz kaznenog prostora levicom, a lopta je ušla u pod prečku za 2:0.

Igrači Rendžersa su često pod pritiskom gubili loptu na sredini terena, a upravo takva jedna greška je dovela i do trećeg gola Seltika. Roberts je dodao do Grifitsa, koji se čak premišljao, da bi nakon driblinga šutirao i savladao golmana Foderingema za 0:3.

U 66. minutu nakon slobodnog udarca sa desne strane Grifits upisuje asistenciju, pronalazi sjajnim centaršutem Bojatu za 4:0, a domaći stižu do počasnog gola preko Milera u 81. minutu.

Bila je to dobra akcija, razmenjen dupli pass sa Garnerom i Miler je uspeo da postigne gol Seltiku na ovom meču.

Ipak, Seltik nije stao ni nakon ovog gola koji je primio, uspeo je da do kraja utakmice postigne još jedan.

Uradio je to Lustig na fantastičan način, oduzeo je loptu na sredini terena, prošao par fudbalera i sjajnim udarcem savladao golmana domaćih za konačnih 1:5!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Saturday, 29.04.2017
15:44

Škotski prvak mora da prođe kroz teške kvalifikacije za LS.Dominacija Seltika pravi ovu ligu smešnom.