Ni gole fotografije nisu motivisale Lester - Het-trik Sona za 13 minuta za "šesticu" Totenhema

Autor: Nemanja Janošev
subota 17.09.2022.
20:23
Izvor: Sportske.net

Raspad sistema u Lesteru.

EPA-EFE/VINCENT MIGNOTT
EPA-EFE/VINCENT MIGNOTT

Povezane vesti

Fudbaleri Totenhema ubedljivo su savladali Lester sa 6:2 (2:2) na svom stadionu u okviru 8. kola Premijer lige.

Ni obećanje navijačice Lestera Boni Braun da će fudbalerima dostaviti svoje nage fotografije ukoliko pobede Totenhem nije bilo dovoljno da "lisice" upišu svoju prvu pobedu u ovoj sezoni.

Dobro su počeli, pogotkom u 6. minutu preko Jurija Tilemansa sa penala koji je Belgijanac izveo dva puta zbog prestupa Uga Lorisa prilikom izvođenja prvog. Mirisalo je na to da bi Lester mogao da napravi ozbiljne probleme timu Antonija Kontea, ali ne zadugo. Svega dva minuta kasnije Hari Kejn glavom poravnava, a u 21. minutu još jednom loše branjenje kaznenog prostora i preokret preko Dajera.

Međutim, Lester se nije predavao. Džejms Medison je iskoristio lošu markaciju Lenglea koji ga nije ispratio i uz malo umeće savladao Lorisa. Nakon pauze, ploča se promenila. Totenhem je bio dominantniji iskoristivši sve greške rivala, a s ulaskom Hjong-Min Sona usledila je rapsodija. Prvo je Rodrigo Bentankur povisio na 3:2 da bi Južnokorejanac sa tri gola u 13 minuta nagovestio kraj svoje krize.

Lester je poslednjeplasirani tim Premijer lige sa svega jednim poenom od mogućih 21! Brendan Rodžers je nikad bliži otkazu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke