Ni Rašford, ni Lukaku - Junajtedova "beba" prvi napadač naredne sezone?!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 22.07.2019.
18:20
Izvor: Sportske.net

Mladi Englez je oduševio svog glavnog trenera.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

"Crveni Đavoli" izgledaju dobro u pripremnom periodu. Dobili su Pert, Lids i Inter u prethodnom periodu, na zadnje dve utakmice u strelce se upisao i Mejson Grinvud.

Omladinac Junajteda već neko vreme dobija pažnju engleske javnosti, ali ako nastavi sa ovakvim partijama uskoro bi mogao da postane standardan u Solskjerovoj taktici za narednu sezonu.

Sedamnaestogodišnji Grinvud ima neverovatan učinak u mlađim selekcijama kluba sa "Old Traforda". Igrajući za sve selekcije od ispod 18 do ispod 23 godina nastupio je na 43 meča sa učinkom od 46 golova i trinaest asistencija.

Prošle sezone je postao najmlađi igrač Junajteda u Ligi šampiona, kada je ušao sa klupe u poznatoj pobedi nad PSŽ-om u Parizu u osmini finala. Solskjer je posle utakmice sa Interom, gde mu je Grinvud i doneo pobedu, izjavio kako je mladi Mejson vrlo blizu startne pozicije protiv Čelsija na otvaranju Premijer lige 11. avgusta.

Grinvud

S tim da će Lukaku verovatno otići, onda Marsijalom koji neretko kuburi sa konstantnošću samo mu je Rašford konkurencija za mesto u samom vrhu napada, navijači Junajteda sanjaju da im napad predvode njihovi klinci. Možda naredne sezone dobije upravo to.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jagger86
Tuesday, 23.07.2019
09:12

Napad nije problem , trenutno timu fali kreativac, ako ovaj slepac ostane , mrka kapa je ako očekuju od njega sporaća sa kljakavim nogama da bude playmaker. Ima da davi , gnjavi i nema od toga ništa. Da su pametni pa da dovedu igrača tipa Isco, Eriksen..to fali.

avatar
Brat Pogba
Monday, 22.07.2019
21:17
avatar
Devil born 1878
Monday, 22.07.2019
20:45

Polako, jos je on zelen za utakmice, eventualno izmena prvo pa polako iskustvo, ali da je milina videti akademiju u full izdanju, milina je

avatar
Adi237
Monday, 22.07.2019
19:58

E tako nam i treba ganjamo onog panja od stopera za 90 mil a ne popunjajemo sredinu terena sa veznim igracem tipa Fernades...sad je cjena Fernadesa 80 mil...ako imalo u upravi imaju pametiti dovest ce pepea i fernadesa..stopera mi imamo ko sto su mekgvajer...startni stoperi bai-linderhof...a zamjene tuenzebe smoling i jons. Stvarno su ludi ako daju 90 mil za stopera koji nije ni do koljena vvd. Ako napravimo mocan napad ekipe ce se braniti protiv nas kome onda treba stoper pogotov panj od 90 mil. Marsijal-rashford-pepe i fernades iza njih a pozadi pogba i mctomenej. E to vec lici na nesto u napadackom smislu.

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 22.07.2019
19:38

Како би било лепо да уз Санчеза и Лукакуа продају и Лингарда. Гомеш и Гринвуд ће добити шансу тако да поред Лингарда може да оде још један Енглез. Било би лепо да се реше и Смолинга пошто вероватно стиже Мегвајер.