Nije im uteha - Mesi se igrao i postavio rekord, Barsa pobedom spustila zavesu

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 19.07.2020.
18:53
Izvor: Sportske.net

Lionel Mesi sa dva gola i jednom asistencijom briljirao danas.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Odličan oproštaj od loše sezone u Primeri za Barselonu, posebno mislimo na loš deo nakon pandemije. Ekipa Kikea Setijena je danas savladala Alaves za ubedljivih 0:5 (0:3).

Nakon što je Barsa pogodila prečku i stativu preko Vidala i Mesija, uspela je da stigne i do gola i to u 24. minutu utakmice.

Mesi je bio na desnoj strani, uputio je centaršut, lopta je zakačila jednog od defanzivaca Alavesa i došla do Ansua Fatija koji je odličnim udarcem savladao protivničkog golmana za 0:1.

Nismo dugo čekali na drugi gol Barselone, odlična akcija u 34. minutu kada je Puđ pronašao Mesija, ovaj se poigrao malo sa golmanom i pogodio za veliku prednost gostiju.

Neverovatan mat u tri poteza u 44. minutu. Fantazija od lopte Lionela Mesija, Alba je bio na levoj strani koji iz prve upošljava Suareza koji lagano donosi Barseloni treći gol.

Još dva gola u nastavku utakmice za Barselonu.

Nova dobra akcija Barse u 57. minutu, tada je ponovo asistent bio Riki Puđ, a dobre realizatorske sposobnosti je pokazao Semedo za velikih 0:4.

Konačnih 0:5 delo je Lionela Mesija koji je ponovo pokazao fantastičnu saradnju sa Albom, dobio je loptu sa leve strane i volej udarcem savladao Himeneza za konačnih 0:5.

Ljuba Fejsa je danas odigrao 30-ak minuta za Alaves.

Inače, Mesi je postavio rekord španske Primere danas po broju asistencija, stigao je do brojke od 21.
   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Looord Bobinjoo!
Thursday, 30.07.2020
21:13

To su ekipe stvorene za skracenog :D

avatar
Mirjevac
Monday, 20.07.2020
00:56

Sta reci, Mesi je majstor nad majstorima, Mesi obara i postavlja rekorde, Majstor oostaje uvek majstor!

avatar
GoHardV3
Sunday, 19.07.2020
19:03

Sklanjalica Alavesa da se dovedu ovi transferi od milijardu evra pod mirnu koheziju :)

avatar
Mirjevac
Monday, 20.07.2020
00:55

Video sam veceras kako sudije i Var opet pomazu realu, uz njihovu pomoc real nije pobedio i jos penal nije sudjen u korist Leganes! Sta reci da bog pozivi sudije i Var da bi real ponovo nakon dugo godina bio jednom prvak, hahahah! Sta da ti kazem Mesi je majstor nad majstorima i uvek ce ostati majstor! Majstor obara i postavlja rekorde, tako isto i real, postavlja" rekorde sa sudijama i sa Var-om!

avatar
Mirjevac
Tuesday, 21.07.2020
16:30

GoHardV3: Nemoras da cekas mozes odma da pogledas ima sve na YuoTube, mozes da vidis kako je barca pobedjivala sa po sest gola i to na Bernabeu, pa sa po pet gola, pa sa po cetri i sa po tri gola! Ima sve se vidi, pred zadnju na Bernabeu barca pobedi je barca pobedila sa 3:0 za kup na bernabeu! 2018 barca pobedila sa 5:1 i to bez Mesija! Tako da nemoras da cekas mozes odma da pogledas! Ove sezone prva je bila neresena, druga je real pobedio ali uz pomoc sudija i Var, kao sto je sad uz njihovu pomoc postao prvak i to opet jedva!

avatar
GoHardV3
Monday, 20.07.2020
22:37

Ja znam reci samo jedno, cekam da Barselona predje pola terena na klasiku, ili da bar sutnu u okvir gola. A ne da ih sudije spasavaju dok Varanu nogu lomi Lengle u 16 i nema penala :D