Nije naivno, Liverpulu "pomaže" korona?!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 07.01.2021.
22:44
Izvor: Sportske.net

Domaći prijavili veliki broj pozitivnih rezultata.

EPA-EFE/Adam Davy
EPA-EFE/Adam Davy

Povezane vesti

Tokom nedelje igraju se utakmice kup takmičenja Engleske.

Pored finalista Karabao kupa dobićemo i imena učesnika 4. kola FA kupa. Makar se nadamo.

Derbi meč treće runde se igra na "Vila Parku", Liverpul bi trebao da gostuje Aston Vilu. Međutim tim iz Birmingema ima ogromnih problema, prema pisanju engleskih medija tim ne trenira još od utorka a zatvoren je i njihov trening centar zbog velikog broja pozitivnih slučajeva zaraze.

Danas je trebala da bude i konferencija za medije, Din Smit ju je otkazao. U toku su razgovori oba tima sa zdrastvenim i fudbalskim čelnicima.

Pored utakmice u Birmingemu blizu otkazivanja su i mečevi Čorlija - Derbi, Sautempton - Šruvzberi, Brentford - Midlzbro. FA Engleske je saopštila kako će svaki slučaj posmatrati posebno. Moguć je i prolazak Liverpula u narednu rundu a da ni ne odigraju meč treće. Pravila su da tim mora imati minimum 14 igrača na raspolaganju, Vila bi verovatno mogla da 'skupi' zadovoljavajući broj ukoliko kombinuje sa mlađim selekcijama.

Pritisak postoji, utakmica na "Vila Parku" je planirana za uživo prenos, jasno derbi je runde. Vremena je sve manje, videćemo šta će "vilijani", ali i "redsi" odlučiti. Klop zasigurno ima tešku odluku, njegovi prvotimci bi bili takođe ugroženi putem u Birmingem.

Baner 1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bendz@min
Friday, 08.01.2021
15:05

Cuj pomaze....a kad me njima pomagao Fa to ste sutili

avatar
LFC 19-ta
Friday, 08.01.2021
00:43

Liverpool-u pomaze to sto Vili zarazeno nekoliko igraca od korone? O boze...