Nije sujeveran - Biševac zadužio Nestinu trinaesticu

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.01.2016.
18:40
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Milan Biševac u petak je promovisan od strane fudbalskog kluba Lacio, a na konferenciji za medije objasnio je zašto je zadužio dres sa brojem trinaest.

sslazio.it
sslazio.it

Povezane vesti

Drugog dana tekuće nedelje saopšteno je da će Milan Biševac karijeru nastaviti u Laciju, što su dan kasnije potvrdili i "nebesko-plavi" iz Rima.

U petak je organizovana zvanična promocija novog člana Lacija prilikom koje je sportski direktor Igli Tare izrazio ogrmno zadovoljstvo što je srpski internacionalac prihvatio njegovu ponudu.

"Sa Milanom i njegovim kvalitetima upoznao sam se u trenutku kada sam aktivno počeo da pratim francusku ligu. Bio sam impresioniran njegovom igrom i verujem da smo izabrali pravo rešenje koje će svojim internacionalnim iskustvom uneti dodatni kvalitet u ekipu" kazao je Tare.

Srpski internacionalac najpre se zahvalio sportskom direktoru Lacija i istakao da je Igli Tare najzaslužniji što je prihvatio ponudu Rimljana.

"Drago mi je što sam se priključio ovako velikom klubu koji poseduje brojne fanove i impozantan stadion. Dopada mi se Serija A, razlikuje se od francuske lige po tome što se osim fizičkih kvaliteta dosta pažnje posvećuje taktičkom aspektu igre" rekao je Biševac.

Doskorašnji defanzivac Liona rekao je da se pre dolaska u Lacio konsultovao sa svojim sunarodnicima Dušanom Bastom i Filipom Đorđevićem sa kojima će u buduće deliti svlačionicu.

Upitan da obrazloži zašto je odabrao broj 13 Milan Biševac je priznao da nije imao u vidu da je taj broj nekada nosio čuveni Alesandro Nesta koji je svojevremeno igrao za Lacio.

"Kada sam birao broj 5 i 6 su bili zauzeti pa sam se odlučio za trinaest. Znam da je Nesta veliko ime ali nisam razmišljao u tom pravcu da je on nekada nosio isti broj" istakao je Biševac.

Pored toga Biševac je poručio da navijači od njega mogu da očekuju "ratnički" pristup na svakom meču i dodao da je mnogo puta u karijeri igrao derbi susrete i iz njih izlazio kao pobednik.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke