Nikad viđeno! Probao da pobegne kako bi igrao za reprezentaciju, blokirali aerodrom!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 10.10.2020.
09:09
Izvor: Sportske.net

Probao bukvalno sve, ali nije uspeo da napusti zemlju...

EPA-EFE/Julio Cesar Guimaraes
EPA-EFE/Julio Cesar Guimaraes

Povezane vesti

Sećate se Salomona Rondona.

Sigurno najbolji igrač Venecuele je stekao ime u Španiji, posle Malage je igrao za Rubin i Zenit, davao golove što mu je donelo transfer u VBA. Ovaj Južnoamerikanac je najskuplji igrač u istoriji "Begisa".

Nije se proslavio, mnogo bolje je igrao na pozajmici u Njukaslu kod Beniteza koji ga je doveo u Dalijen.

Rondon je naravno prva zvezda Venecuele, jedine reprezentacije iz Južne Amerike koja nikada nije igrala na Mundijalu. Dva četvrtfinala Kopa Amerika su im podgrejala nadu da mogu da se bore za Katar, a bez Rondona će to teško ići.

Sam igrač je pokušao da pobegne iz Kine, ali je zaustavljen na aerodromu pre nego što se ukrcao na avion. Naime, Dalijen ne želi da ga pusti jer bi morao u karantin i propustio bi šest utakmica za kineski klub kome ne ide i bori se za opstanak.

Inače, kako bi zavarao ljude iz kluba, Rondon je kupio tri katze u pet dana, ali ni Kinezi nisu naivno, navodno su, kako piše "Marka" dežurali i pratili ga, kako ne bi "utekao" u Južnu Ameriku.

Sada se pitate kako je moguće da ga ne puste?

Baner 4

Pa po novom protokolu, FIFA dozvoljava klubu da odbije da pusti igrača na reprezentativne akcije zbog rizika i situacije sa koronom.

Tako je nezadovoljni Rondon gotovo silom sprečen da napusti klub, video pozivom se javio drugovima iz reprezentacije, rekao je da je učinio sve kako bi stigao, ali da nije uspeo.

On je inače najbolji strelac Venecuele, 30 golova je dao u 80 mečeva, a Venecuela je startovala porazom, lako su izgubili u Kolumbiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke