Niko Kovač NEZADOVOLJAN nakon pobede od 5:1

Autor: Beta Beta
subota 28.03.2015.
21:58
Izvor: Beta

Niko Kovač nije bio zadovoljan igrom svog tima...

Beta/AP Photo/Darko Bandic
Beta/AP Photo/Darko Bandic

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Niko Kovač izjavio je večeras u Zagrebu da nije zadovoljan igrom svoje ekipe i pored ubedljive pobede protiv Norveške u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

"S jedne strane, drago mi je što smo pobedili, postigli pet golova, ali više ne želim da vidim ovakvu igru reprezentacije, bez presinga i agresivnosti. Bila je to slaba utakmica, nismo se držali dogovora, nismo ulazili u duele kod ničijih lopti, a za svaku loptu se morate boriti", rekao je Kovač, a prenosi Hina.

Hrvatska je večeras u Zagrebu pobedila Norvešku sa 5:1 u petom kolu Grupe H kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

"Zaboravili smo kako treba da izgleda igra reprezentacije, kako smo odigrali protiv Italije prošle godine. Moraću da popijem koju čašu piva da se malo smirim", kazao je Kovač.

Hrvatska je prva na tabeli Grupe H sa 13 bodova iz pet mečeva, Italija je druga sa tri boda manje, ali i utakmicom manje, dok je Norveška na trećem mestu sa devet osvojenih bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke