Nikolićev Videoton gazi ka tituli, Šćepović strelac, sledeće kolo je ključno?

Autor: Darko Mitrović
subota 19.05.2018.
21:33
Izvor: Sportske.net

Od večeras ekipa Videotona je još bliža osvajanju šampionske titule u Mađarskoj.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Ovog vikenda igra se 31. kolo šampionata Mađarske, a ekipa Marka Nikolia ostvarila je novu, ubedljivu pobedu i dodatno uvećala prednost u odnosu na ekipu Ferencvaroša.

Videoton je večeras gostovao ekipi Vašaša, slavio je sa 3:0, a s obzirom da je Ferencvaroš nešto kasnije igrao nerešeno, 1:1, protiv domaćeg Honveda, Nikolićev tim sada ima tri boda prednosti, dva kola pre kraja sezone.

Novi trijumf Videotona najavio je Stefan Šćepović vodećim golom već u petom minutu meča. Taj gol je obeležio prvo poluvreme, a u nastavku su trijumf gostiju ubedljivijim učinili Kovač u 57. i Tamaš u nadoknadi vremena.

Stefan Šćepović je na terenu proveo 74 minuta, potom ga je zamenio brat Marko, a Danka Lazovića večeras nije bilo u sastavu Videotona.

Sledeće, pretposlednje kolo biće najverovatnije ključno, jer će Videoton u derbiju dočekati ekipu trećeplasiranog Honveda, a Ferencvaroš će na svom terenu igrati protiv DVTK koji se bori za opstanak.

Vrh tabele posle 31. kola: Videoton 65, Ferencvaroš 62, Honved 44, Debrecin 43...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Giorgio
Saturday, 19.05.2018
23:48

Ako Zvezda izvuce Videoton bice povuci a bogami I potegni Djole.

avatar
Saturday, 19.05.2018
22:09

Искрено сам се изненадио кад сам видео наслов, знам да Видеотон није победио Ференцварош у важној утакмици и да је Ференц имао предност на табели, тек сам сад видео да су у претходна два кола исто толико пута кикснули ! Срећно Србима у Видеотону и самом клубу !

avatar
Vrlo intelektualno
Saturday, 19.05.2018
21:46

Doktor fudbala.