Njihovi navijači to zaslužuju! Njukasl će biti moćan, veliko trenersko ime, pa zvezda Reala!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 25.04.2020.
12:46
Izvor: Sportske.net

Sredstva nisu problem, "Svrake" će imati šansu da na leto naprave tim iz snova. Ali, uslov je neko na klupi ko će bitri garancija za velika imena!

EPA-EFE/LYNNE CAMERON
EPA-EFE/LYNNE CAMERON

Povezane vesti

Navijači Njukasla željno čekaju prelazni rok. Promena vlasništa i dolazak konzorcijuma koji predvodi prebogati Bin-Salman bi promenila odnos snaga u engleskom fudbalu.

Iako će Stiv Brus nastaviti do kraja sezone, teško da će ostati na klupi, i on je sam svestan.

Naravno, Saudijci žele veliko ime na klupi, samo iz jednog razloga.

"I njima je jasno, veliki trener bi značio signal da mogu da dovedu velike igrače, tačnije oni će lakše pristati da dođu na sever Engleske
", smatra Dimitar Berbatov.

Prvo ime za klupu je Poketino.

On nema posao, sve glavne klupe su zatvorene, želi da ostane u PL, a ako stigne tražio bi garancije da će klub dovesti najbolje moguće igrače.

Pa koga bi, verovatno najbolji engleski navijači želeli da vide u timu.

Pominje se Garet Bejl, ako bude slobodan, za Bin-Salmana neće biti nikakav problem da ga plati 30 miliona evra po sezoni, a slično razmišljaju kada je i Vidal u pitanju, Barsi bi platili desetak miliona, a Čileanac bi bio ogromno pojačanje. Bejl je ipak prva tema, nigde ne bi mogao da uzme milion funti nedeljno.


Baner

Od ostalih meta, žele Emersona, Brazilca iz Barse koji je na pozajmici u Betisu, pričalo se da će se vratiti u Kataloniju, ali "Blaugrani" očajnički treba novac, on vredi 20-tak miliona evra.

Od slobodnih agenata, Mertens, Kavani ili Vilijan, jedan od trojice slobodnih igrača bi mogao da bude privučen ogromnom platom, mada je Belgijanac najbliži "Sent Džejms Parku".

"Svrake" hoće i Musu Dembelea, a u odbrani se pominju čak i Džon Stons koji je izgubio mesto u Sitiju, kao i Fil Džons iz Junajteda.

Nema nikakve sumnje da sa kapitalom kojim novi vlasnici raspolažu i činjenicom da veliki broj klubova ima problem sa finansijama, Njukasl ako angažuje Poketina, ili eventualno Alegrija, može da privuče nekoliko sjajnih igrača i da napravi tim za velika dela.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Saturday, 25.04.2020
22:22

Prvo Poketino nece da dodje, on ima jos vazeci ugovor do 2022 sa Totenhem i on dobija godisnju platu od 10 miliona, nije valjda lud da radi mozda za istu platu, kad ovako uziva i nista ne radi i dobija 10 miliona! Drugo to sto Seik ima pare to ne znaci da on za sve te njegove pare moze da kupi igrace, vec ima tu znase koliko se moze uloze nove pare u klub! Da je tako gazda od PSZ, Citija, Celsija, Junajteda i mnogih drugih klubova svi ti tajkuni i sejici, bi isto tako mogli da uloze isto ogromne pare i da sve dobre igrace kupe, ali na svu srecu ima taj FFP, koji sve to sprecava! Dobro je da se taj klub ojaca ali ne tako kako se ovde pise!

avatar
Offside
Saturday, 25.04.2020
13:45

Pa da li neko misli da bi zaobisli FFP?Niko nije iznad domasaja FFP pa nece ni oni,popili bi kaznu zabrane transfera i ogromnu kaznu ili u slucaju da izbore Evropu dobili bi zabranu i opet kazna.A prica o kejakakvim zvezdama su nerealne!Dobri igraci unutar Engleske OK ali racunati da ce neko iz PSG,Reala,Barse,Atletika ili nekog takvog tima preci u Njukasl je smesna.Na kraju ovo ce biti samo jedna velika dimna bomba koja ce vrlo brzo proci jer ce ili popit drakonskui kaznu UEFE ili ce ih igraci redom poodbijati (sto je realno).

avatar
BlagoMeniOpetJA
Saturday, 25.04.2020
15:41

postoje ciklusi u kojima se pise FFP. mislim da su uglavnom trogodisnji, i u okviru njih ne smijes imati minuse vece od postavljene cifre. prva stvar koju ce da napravi ovaj Al Imam Para ce da bude da Njuka potpise sponzorski ugovor za recimo mjesto na dresu sa nekom arapskom firmom. taj ugovor ce da donese godisnji profit od npr 250 miliona funti. sponzorstvo za stadion, sponzorstvo za najlon kojim se pokriva teren u slucaju nevremena itd.

Siti je popio kaznu jer su trosili vise para nego sto su imali po tim sponzorskim ugovorima (pametno jelda) pa su pokusavali naknadnim lose zamaskiranim sponzorstvima da pokriju ta dugovanja.

avatar
deki trbic
Saturday, 25.04.2020
15:42

kakav crni FFP druze? ko jos to primenjuje...to su price za malu decu...danas je sasvim normalno kolko para imas tolko trosi i ako zeli igrac da dodje za velike pare da igra, on ce doci bez obzira koji je klub u pitanju.

avatar
mosala1983
Saturday, 25.04.2020
13:34

А зашто би му дали 30 милиона фунти, већ је на заласку каријере ништа не показује, ево како разни менаџери, лобији подижу вредност бњз основа. И десет милиона је превише за играча са клупе склоном повредама. Боље је да јуре Иска нпр или неког другог ко би препао да повеже редове и креира игру. Бејл јако лоша краткорочна опција.

avatar
Benz9
Saturday, 25.04.2020
20:26

Bejl je na ostrvu veća zvijezda od 90 % igrača van PL tako da on nije toliko loše rješenje... Igrački sigurno ne može opravdati taj novac ali zato marketinški može... A ako dovedu njega, automatski će lakše privoliti ostale...

avatar
Uncounquered
Saturday, 25.04.2020
22:11

Pa tih 30 miliona ce vlasnik da oseti kao kad bi mu ti ili ja dali 300 dinara.

avatar
ČokoMoko
Saturday, 25.04.2020
13:07

Nikad nisam voleo ovaj Newcastle pa necu ni sad, koga god da dovedu.

avatar
Saturday, 25.04.2020
13:20
avatar
Saša Đurović
Sunday, 26.04.2020
07:26

Zašto,tim sa tradicijom i dobrim navijačima..Nije veštački tim kao Sity i PSG npr