Njukasl slavio u velikom derbiju, usamljen na vrhu!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 28.02.2017.
22:49
Izvor: Sportske.net

Ekipa Rafaela Beniteza danas je slavila u velikom derbiju protiv Brajtona sa 1:2, iao je gubila nakon prvog poluvremena.

EPA/LINDSEY PARNABY
EPA/LINDSEY PARNABY

Povezane vesti

Velika pažnja bila je usmerena na utakmicu Brajtona i Njukasla, radilo se o meču dva prvoplasirana tima na tabeli Čempionšipa.

Na kraju, veliko slavlje Njukasla za koji danas nije nastupio Aleksandar Mitrović nakon nešto slabije partije u prethodnom kolu, bilo je 2:1 u korist ekipe koju predvodi Rafael Benitez.

Bilo je veoma uzbudljivo, domaćin je stigao u prednost već u 14. minutu kada je Marej pogodio iz penala, a do kraja prvog dela promene rezultata nije bilo.

Ipak, u nastavku Njukasl je zaigrao organizovanije, a do gola su stigli u 81. minutu utakmice kada je Diame pogodio na veoma bizaran način. Prvo je Marfi hteo da uputi udarac, lopta je stigla skroz na drugu stranu kaznenog prostora do Diamea, kojeg je lopta više udarila nego što je on nju, da bi na kraju završila u mreži.

Osam minuta kasnije, Njukasl stiže do sva tri boda, a strelac je pomalo zaboravljeni Ajoze Perez. Lopta je išla po levoj strani, Kristijan Atsu je uputio loptu u srce kaznenog prostora, a tamo je Perez uspeo da savlada golmana Stokdejla za 2:1 i velike bodove Njukasla.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Filip MUFC
Wednesday, 01.03.2017
08:32
avatar
Denis Split
Wednesday, 01.03.2017
01:58

Ayoze Perez. Prije par sezona mislia sam da ce bit bolji igrac, sicam se da je svim velikim ekipama dava golove