Nova korpa? Mendeš nudio Murinja, najveći neprijatelj odbio u panici!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 18.04.2019.
08:56
Izvor: Sportske.net

Njegovo ime spomenuto je u utorak uveče, ali ovo je zaista potez koji niko ne bi opravdao. Murinjo nema opcija...

Epa/Alessandro Di Marco
Epa/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Žoze Murinjo nikako da nađe angažman, naime posle Reala, bio je zainteresovan za klupu Intera, međutim, Marota cilja Kontea.

Poslednju reč imaće Stiven Žang, predsednik kluba, odmerava opcije, međutim, ako mu novi trener ne garantuje značajan pomak, on, kako se priča, ne vidi svrhu u smenjivanju Spaletija.

Murinjo se dovodi u vezu sa Bajernom, promoviše ga i njegov bivši igrač iz Čelsija Balak, no, za sada, Niko Kovač ima poverenje Henesa i Salihamidžića.

Italijanski mediji tvrde da je u razgovoru posle eliminacije od Ajaksa, Žorge Mendeš predložio Anjeliju Murinja za klupu Juventusa, međutim, od toga nema ništa.

Iako je u prvim reakcijama, Anjeli potvrdio da Alegri ostaje, nisu svi u klubu za to. Njegova je poslednja, međutim i da čovek koji je osvojio pet titula u nizu ode, Murinjo nema nikakve šanse.

Juventus ne može do Gvardiole, umakao im je i Zidan, ako Alegri ode, realnije opcije su povratak Kontea ili Dešampa koji je klub vratio 2007. u Seriju A.

Murinjo je svojevremeno rekao da nikada, zbog Intera, ne bi trenirao Juventus, a i ono što je napravio pošto je pobedio italijanskog šampiona sa Junajtedom ove sezone u LŠ, sigurno će se pamtiti.

Čini se da je ovo i pored Mendešove želje da mu nađe angažman nemoguća misija, jednostavno, nikome ne bi odgovaralo, Juventusu zbog navijača, samom Murinju zbog atmosfere koja bi ga dočekala.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Thursday, 18.04.2019
11:56

Covek je rekao da nikada ne bi tamo, zasto onda forsirate pricu kao da je nudjen? PSG ili Bayern njegov novi klub 100%

avatar
magister
Thursday, 18.04.2019
11:16

Pisao sam još kad je otpušten: ako bude imao mudrosti, vratiće se u Portugal, uzeti Porto ili Benfiku i pokušati da napravi respektabilan tim i dokaže da nije za otpis. Napravio je previše faulova u poslednjih par godina, a naročito u MUN-u. Nije pametno potrošio pare koje je dobio za pojačanja, a preterano namećući svoj autoritet izazvao je pobunu u svlačionici. Ima dovoljno novca da ne mora da cilja neki od najvećih klubova, a time će se samo još više unižavati, već treba da se pomiri s činjenicom da nije u modi i vrati - korenima.

avatar
esadesad samoesad
Thursday, 18.04.2019
10:54

Fudbalski grobar, covjek sve sto je osvojio na srecu osvojio, nikad nije imao igru. Real je osakatio, naucio je Real da igra kontre. Pa kad igras protiv ekipa za ispadanje, kontra ne radi, pa kad igras protiv Barse koja je sigurna na loptu, kontra ne radi, zato nije cudo sto Real nije osvojio ligu, mislim jeste kad su sudije gurale da upale.Murinjo je zavrsio trenersku karijeru u Realu, kada su se Ronaldo i Marselo sprdali na taktiku Murinja. Murinjo gdje god da trenira nece imati autoritet kod velikih igraca.

avatar
Iznogoud
Thursday, 18.04.2019
16:16

Taj Real, sto ga je osakatio, nije 10 godina prosao 1/8 LS, Barsa ga tovarila kako je stigla, prvo pod Rajkardom, pa onda pod Gvardiolom. Uspeo je vec druge sezone da osvoji titulu sa rekordnim brojem golova i 7 bodova prednosti posto je pobedio Barsu, koja je tad bila najdominantniji klub na svetu. Imao je posle losih sezona, ali Murinjo je taj Real izvukao iz ambisa.

avatar
Nemanjici
Thursday, 18.04.2019
10:14

Naravno. Nece ga niko. Nece niko sraman i bunker fudbal bez igre i bilo kakve koncepcije. Kina bato. Kina ili Usa.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 18.04.2019
09:20

Mo ponasanjem I nefleksibilnoscu pojeo samog sebe.