Nova muka za Jovića, pomerio se još jedno mesto na klupi, kada će košmar prestati?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 10.11.2020.
10:18
Izvor: Sportske.net

Nove vesti iz Španije, Luka više nije ni opcija?

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Posle poraza od Valensije, stvati su se zakuvale u Realu, iako Zidan tvrdi da je situacija pod kontrolom. Zidan je ponovo gurao Ramosa napred, iako ima dva napadača, ali simptomatično je da je Marijano Dijaz ušao pre Jovića. Posle je Francuz probao sa totalnom ofanzivom, ali bez efekta.

Sećate se verovatno sitaucije iz "El Klasika" prošle sezone, Marijano je dao gol Barsi, Jović je imao problema sa koronom, pa povredom, ali Dominikanac nije dobijao baš šansu. On je u prelaznom roku odbio da ode iz kluba, htela ga je Benfika, pa je ostao da se bori za mesto, iako Zidan u njega nema poverenja.

No, madridski list tvrdi da je uspeo da se nametne na treninzima i da će sada u rotaciji biti ispred Jovića. To drugim rečima znači da će pre dobijati šansu nakon pauze. On je potpuno različiti tip čoveka, deluje energičnije, Španci zameraju Joviću hladnoću, tvrde da je Marijano spremniji da se bori da je za 14 minuta šutirao tri puta, dobijao duele sa odbranom Valensije. Nije pomoglo u krajnjem rezultatu, ali je ostavio dobar utisak na trenera.

Imao je problema sa povredama, operisao je i krajnike, ali i radio u teretani naporno kako bi rešio problem sa leđima. Sada je spreman i ispred je Jovića, ostao je da radi u Valdebebesu, Luka je sa reprezentacijom.

baner mitrovic

Izgleda da našem fudbaleru nema druge nego da okonča ovu noćnu moru i da na zimu napusti Madrid kako ne bi gubio vreme.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Damir 90
Tuesday, 10.11.2020
21:21

Jovicu vrati se u nemacku i budi opet onaj stari majstor

avatar
Crzy Crzic
Tuesday, 10.11.2020
14:35

Nocna mora je kada neko dobije otkaz u firmi kod nekog robovlasnika, ili ne sme da "Daa" otkaz je ne zna kako ce sutra prehraniti porodicu, tako da ove komentare auora tekstova ne mogu da smislim....

avatar
jv
Tuesday, 10.11.2020
13:41

Jović je lenj, to se zna. U Zvezdi je stalno kasnio na treninge, ali to se vešto krilo. Sada je uzeo veliki novac, i baš njega briga da li igra.

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 10.11.2020
13:05

Ne zna covek ko se vise ukakio , on ili Eriksen ... Jedna pogresna odluka i to je to