Nova šansa za Markeca? Liverpul slavio na "Ivud parku", Marković strelac!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 19.07.2018.
22:48
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Liverpula odigrali su poslednji meč na pripremama pred put u SAD.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Izabranici Jirgena Klopa slavili su sa 0:2 (0:0) na "Ivud parku" protiv Blekburn Roversa.

Klop je na startu izveo sledećih 11: Karijus, Klajn, Matip, Klavan, Moreno, Vudburn, Milner, Lalana, Odžo, Origi, Solanke

Imali su "Redsi" veliku šansu već u šestom minutu, ali Dominik Solanke nije uspeo da iskoristi jedanaesterac.

Nije bilo golova u prvih 45 minuta, a u nastavku je Klop na teren poslao potpuno novu postavu: Karijus, Gomez, N. Filips, Van Dajk, Robertson, Keita, Fabinjo, K. Džouns, R. Kamačo, Staridž, Marković

Igrao se 63. minut, kada je Danijel Staridž proigrao Lazara Markovića, bivši fudbaler Partizana je bio brži od čuvara, namestio se na šut u kaznenom prostoru rivala i matirao golmana Blekburna efektnim udarcem za 1:0.

Iskoristio je Klop taj trenutak da na klupu pošalje i Karijusa, Nemca je među stativama zamenio mladi Irac Keleher.

Deset minuta nakon prvog gola, Liverpul postiže i drugi, ovoga puta Keita proigrava Staridža, koji spoljnom vara golmana Blekburna za 2:0.

Do kraja nije bilo promene rezultata, ovo je bio četvrti meč Liverpula na pripremama, pre Blekburna su savladali Čester (7:0) i Tranmeri (3:2), dok su odigrali bez golova protiv Burija.

Ostaje da se vidi hoće li Marković konačno ubediti Klopa da mu ukaže šansu, "Redse" sada očekuje turneja po SAD, gde će odigrati četiri utakmice, protivnici će im biti Borusija Dortmund, Mančester siti i Mančester junajted.

Nakon toga će u Dablinu odigrati pripremni meč sa Napolijem, a pripreme zatvaraju susretom protiv Torina na "Enfildu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indosrbija
Friday, 20.07.2018
14:27

Dobio je sansu da bi ga utopili nekom..cisto sumnjam da ostaje..i treba da ide u neki manji klub gde ce igrati da se opet pronadje..

avatar
GoHardCAMPEONES
Friday, 20.07.2018
00:21

Blekburn, omiljena engleska ekipa.

avatar
conecorleoneRM
Friday, 20.07.2018
00:40

Najbroj mi 2 igraca koja igraju za blekburn bez pomoci interneta. Verujem da ne znas.

avatar
conecorleoneRM
Friday, 20.07.2018
14:29

Samo sam te pitao da nabrojis nekog fudbalera Blekburna a ti udaras tako nisko,da zaboli :((( Inace sam ocekivao takav odgovor od tebe,necu govoriti forza Juve jer navijam za Real ali isto tako necu pljuvati po legendi kluba koji drzi sve moguce rekorde i koga sam voleo da gledam. Za razliku od tebe ja nisam licemeran a to radis samo da te ne bi drugi sprdali,nemas svoje ja i slab si mada verujem da si i sam svestan toga.

avatar
GoHardCAMPEONES
Friday, 20.07.2018
12:15

Sada ne znam nikog ali dok su igrali u Premijer Ligi znao sam im svakog moguceg igraca. Ono, ne gledaju svi fudbal zbog nekog Ronalda pa da ne znaju za ostalih milion klubova :D Ajde ajde, svi cekamo tvoje preimenovanje u ForzaJuveConeCorleone :D

avatar
Ulquiorra Cifer
Friday, 20.07.2018
12:06

Morten Gamst Pedersen I Sirer, dosta ej ;D

avatar
Wizard08
Thursday, 19.07.2018
23:16

Najvaznija stvar,mesto stopera neverovatno kriticno filips bolji od klavana ,a klavan bolji od matipa ,a igrace matip na startu sezone.zao mi je sto nikako gomeza da vidim u kombinaciji sa vvd-om jer na pripremama nemamo rezernog desnog beka pa mora on.

avatar
CZYNWA
Friday, 20.07.2018
01:19

VvD, Lovren je siguran stoperski tandem, a Matip je, nazalost treca opcija. Ja vec godinu dana pricam, kako je neinteligentan i nejak u duelu, ne zna koristiti visinu, a on to stalno potvrdjuje.

avatar
xman
Thursday, 19.07.2018
23:02

Osim gola Markec nije imao neki ucinak, kad krene u napad vidi se da nema ideju..sa druge strane Keita me odusevio, izuzetno pojacanje, Fabinjo malo defanzivniji pa zato i nema 'opipljiviji' ucinak, ali bice i to ok..sve u svemu zadovoljan sam

avatar
Wizard08
Thursday, 19.07.2018
22:59

luda utakmica za njega ali nema od njegove sanse vrv nista.Prvo poluvreme i startna napadcka trojka solanke,origi i ojo katastrofalno,sva trojica na neki individualni kvalitet koji nije bas na zavidnom nivou na snagu veoma ograniceno (veoma lose).sredina lalana,milner i wudburn :prvi odlican sasvim sa zadovoljan njegovom igrom kretnjom ustalo svi znamo koliko on moze,miner tako i za njega znamo da je veliki fizikalac i da od njega neocekujemo neku lepotu u igri,wudburn zadovoljava standarde miljama daleko u odnosu na trojicu u napadu.odbrana isto kao i napad sem klajna ova trojica kanal.Matip losiji od klavana obojica previse pogresnih pasova i to u kriticnoj zoni,moreno defanzivno osakacen bolje da ga gurnu na levo krilo bilo bi mng vise vajde od njega.
drugo poluvreme staridz odlican kao i do sad u pripremama,markovic svetlosnim godinama ispred solankea,camaco ispunjava ocekivanja,jones bio bolju u prethodnim utakmicama,gomez,vvd,robertson,fabinjo ocekivano ovaj mali stoper bolji od ove dvojice iz prvog poluvremena .A naby keita otkinuo utakmicu sa pola snage lik dominira namestio 4-5 sansi ovja stariz 'ubo' jednu na kraju .zao mi markeca bice to dobar igrac samo da ga prodamo

avatar
L F C
Thursday, 19.07.2018
22:57

Bez obzira na to sto je pripremna utakmica, dobro je pobedjivati i uigravati tim. Drago mi je zbog markeca, da barem koliko toliko uradi nesto pa barem i na,prijateljskim utakmicama.

avatar
äxwell
Thursday, 19.07.2018
22:54

Prvo naklon do poda za onog ko je urgirao da se Keita dovede u Liverpul..Tacno se izdvaja od ostatka kao prvoklasan igrac i pravice dar mar sledece sezone. Strah me od novih igraca jedino za Fabinja..On ce morati mnogo mnogo raditi da bi dostigao tempo koji zahtjeva Klop. E sad, sto se tice Markeca..Tesko je da se ne naljutis na njega jer je imao sve predispozicije da bude uspjeh na Enfildu i pogotov kod Klopa! Ali momak je ljenguz, jer nemoguce da ni malo nije napredovao od kada je dosao..I dalje preplasen klinac koji izbjegava odgovornost..

avatar
_mladen_
Friday, 20.07.2018
00:03

Fabinju trebaju utakmice i verujem da ce se uklopiti u ovaj tim. Keita ce biti igrac o kome ce svi procati na kraju sledece sezone. Prvoklasan igrac...