Nova smena u Premijer ligi!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 29.11.2018.
12:08
Izvor: Sportske.net

Još jednom treneru odbrojani dani.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Nakon Slaviše Jokanovića, kojeg je na klupi Fulama nasledio Klaudio Ranijeri, otkaz se sprema još jednom treneru.

Naime, bez posla bi uskoro mogao da ostane šef struke Sautemptona Mark Hjuz.

"Sveci" su u zoni ispadanja, prvi su ispod crte sa osam bodova nakon 13 kola, što je zaista ne prihvatiljivo za tim kao što je Soton.

Ekipa sa "Sent Merisa" ima ozbiljnu finansijsku stabilnost, dugo su u Premijer ligi, na transferima svake godine zarade velike količine novca, ali je utisak da ne ulažu dovoljno u sastavljanje igračkog kadra.

Može se reći da su napravili i veliku grešku još leta prošle godine, kada su nakon solidne sezone odlučili da se rastanu sa Klodom Puelom, na njegovo mesto su postavili Maurisija Pelegrina, koji je do kraja kalendarske godine zaradio otkaz, da bi ga na mestu šefa struke nasledio upravo Mark Hjuz.

Velšanin je spasao ekipu od ispadanja, dobio je poverenje uprave, ali ga za sada ne opravdava, pa je sva prilika da broji poslednje dane na klupi Sautemptona.

Poznato je i ko bi trebalo da ga nasledi, u pitanju je bivši trener KPR i Lestera, ali i italijanske Fiorentine Paulo Sousa.

Portugalac je bio želja brojnih klubova minulog leta, ali je ostao bez posla, poslednji angažman imao je u Kini u ekipi Tjanđina.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Friday, 30.11.2018
15:47

Piše se "neprihvatljivo" (jedna reč).

avatar
RedDevil612989
Thursday, 29.11.2018
16:18

Prodaju godinama najbolje igrace a ne dovode adekvatne zamene i onda je trener kriv. Strasno. Po meni je Tadic najvecu gresku napravio sto nije napustio Sautempton jos pre 3-4 godine kad je pocela rasprodaja igraca. Tad je bio u najboljim godinama a tracio je vreme tamo. Nisu zasluzili takvog majstora.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Thursday, 29.11.2018
14:45

Prodaju najbolje igrace Liverpulu,trose minimalno u ligi gde svaki tim moze da se pojaca vrlo ozbiljno i misle da opstanu. Tesko..

avatar
NikkiCFC
Friday, 30.11.2018
00:05

Dali su preko 20m za Leminu recimo. Imaju dovoljno dobar tim za 15 mesto.