Novi kandidat za klupu BiH, moći će sam da izabere sebe!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 02.12.2019.
17:46
Izvor: Sportske.net

Krstajić, Paunović, a sada i on.

EPA-EFE/FEHIM DEMIR
EPA-EFE/FEHIM DEMIR

Povezane vesti

FS Bosne i Hercegovine aktivno traži novog selektora, nakon što su se sporazumno rastali sa Robertom Prosinečkim.

Bilo je priče da bi Mladen Krstajić mogao da dobije priliku da predvodi "Zmajeve", potom se pojavila priča da su iz saveza BiH zainteresovani za Veljka Paunovića, koji nedavno ostao bez posla u Čikagu.

Izvršni odmor FS Bosne i Hercegovine je zadužio Zvjezdana Misimovića, Seju Katjaza, Dušana Bajevića i Munira Talovića da novog kandidata, a to bi prema poslednjim informacijama mogao da bude upravo legendarni Bajević.

Dusan Bajevic

Dakle, on će praktično moći da glasa sam za sebe, a poručio je i da dolazi u Sarajevo gde će pričati sa ljudima iz saveza.

"Ne treba žuriti s odlukom o novom selektoru, ali što se mene tiče tu sam, želim da pomognem Zmajevima. Doći ću tokom decembra u Bosnu i Hercegovinu, u Sarajevo, i razgovaraćemo. Samo polako, moramo se izvući iz ove krize. Iz FS BiH još nisam dobio zvaničan ponudu, bilo je razgovora, ali još nisam zvanično odgovorio. I ja bih voleo da Bosna i Hercegovina ode na EURO, ali sve ćemo to moći da analiziramo kada dođem u Sarajevo", rekao je Bajević za Radio Sarajevo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke