Novi momenti, Ibru izbacuju sa takmičenja, Lukakuove uvrede su bile još žešće! Zbog čega Italijani slave prostakluk?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 28.01.2021.
11:16
Izvor: Sportske.net

Novi momenti, a ponašanje medija je sramno...

Povezane vesti

U Italiji i dalje traje polemika oko onoga što se dešavalo u kup "Madonini".

Zlatan Ibrahimović je isključen, demantovao je da je koristio rasističke fraze i da vudu magija koju je pomenuo nije ni u kakvoj vezi sa Lukakuom odnosno bojem kože bivšeg klupskog druga.

Njih dvojica su bili nerazdvojni u Junajtedu, tada je Rajola bio agent obojici, ali ga je Lukaku otpustio kada je saznao da je Mino vrlo malo učinio da mu ispuni želju i vrati ga u Čelsi.

Ibrahimović se izvinio saigračima za crveni i eliminaciju iz kupa, ali je rekao da u njegovom svetu nema mesta za rasizam.

"Svi smo isti, samo su neki bolji igrači od drugih", nije mogao da sakrije aroganciju.

Pogba mu je pružio podrški preko mreža i poručio da su u pitamju gluposti, da Ibrahimović nije rasista. Lukaku ćuti, ali ni on nije optužio rivala da je rasista.

Ipak, mediji vrše pritisak na festival u San Remu da otkaže gostovanje Ibrahimovića na festivalu jer je njegovo ponašanje neprihvatljivo.

Danas je "Korijere delo Sport" otkrio da je Lukaku takođe žestoko vređao Ibrahimovića-

"Idite u k... i ti i tvoja žena, g...Hoćeš da pričaš o majkama, kurvin sine", navodno je rekao Lukaku.

"Pozovi mamu, da zajedno izvodite gov... vudu-magiju. Mali magarče", odvratio je Ibrahimović.

Ako je ovo istina, čini se da Lukaku nosi takođe lavovski deo "zasluga" za ono što se dogodilo i što Italijani zovu "utakmicom veka", iako nije jasno zbog čega se prostakluk slavi...

Jer, ma šta rekli jedan drugom, obojica su se ponašali kao uličari, i s obzirom da su prijatelji teško je zaista shvatiti da stvari mogu da se toliko zakuvaju da jedan drugom pominju majke. Neki komentari govore o igračima koji jednostavno potiču sa margine, ali drugi romantizuju stvari i smatraju da je u pitanju veliki rivalitet u kome je sve dozvoljeno...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.

avatar
Amalainter
Thursday, 28.01.2021
14:11

Svako je video da je Ibrahimovic sve zapoceo,dajte mu 10 utakmica a Lukaku isto zbog nastavka svega 2-3 i zavrseno..ovako ce se sve nastaviti i dalje.. A klubovi ako se zale na odluku po milion-dva kazne pa ce ucutati

avatar
Nemanjici
Thursday, 28.01.2021
12:12

Po milionce kazne pa da vidis da li bi blebetali vise.