Novi napadač? Oglasila se Barselona, ovo se navijačima neće dopasti!

Autor: Beta Beta
četvrtak 30.01.2020.
22:27
Izvor: Beta

Nisu očekivali ovakav ishod...

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Direktor fudbalskog kluba Barselona Giijermo Amor rekao je da klub ne planira da dovede novog napadača, uprkos odsustvu Luisa Suareza zbog povrede, preneo je večeras goal.com.

"Prelazni rok se zatvara, nije bilo dobrih opcija koje bi pomogle timu", rekao je Amor.

Suarez je početkom meseca podvrgnut operaciji zbog povrede kolena, a njegovo povratak očekuje se u maju.

Mediji su nagadjali da je Barselona zainteresovana za napadača Valensije Rodriga, kao i Lautara Martinesa.

I dalje se govori o eventualnom povratku Nejmara, ali je iz kluba sada preneto da Barselona neće dovoditi nove igrače.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rulermaster
Friday, 31.01.2020
14:14

Meni se ova vest dopada.

avatar
INTERnacionalist
Friday, 31.01.2020
10:13

Ja sam mislio Loutaro je gotov, Mesi tako rekao ⚫🔵⚫🔵

avatar
P. S.
Friday, 31.01.2020
01:39

Zašto? Ja sam očekivao upravo ovakav ishod, a niti sam nešto vidovit niti imam kristalnu kuglu, što samo znači da je takav ishod bio najlogičniji u kontekstu ove Barse.

avatar
Mirjevac
Thursday, 30.01.2020
23:47

Znaci nema nista ni ove godine od LS, Barca sa ovakom igrom neverujem da ce moci da pobedi i Napolia, i to jos bez spice igraca! Znaci Barca ce da zavrsi na polovinu u ligi spanije, a u LS ce da sad na sledcem ispasti! Zbogom Barca mozda tek nekad u buduce, ako Mesi zavrsi karijeru sa dve godine onda od osvajanja nema nista, posto teba novim i mladim igracima da se uograju bar dve do tri godine, Mesi jedino moze da se tesi dobrom platom, a da osvaja trofeje nece moci sa ovom igrom i sa ovim igracima!

avatar
GoHardV3
Friday, 31.01.2020
01:09

Tebi je 6 meseci trebalo da shvatis da nema nista od ls hahahhahah mogao sam da ti kazem pre 5 godina da nece biti vise nijedna :D

avatar
LFC*19
Friday, 31.01.2020
09:31

Znaci ako se ne trguje, ne valja. Fino covjek kaze da nije bilo slobodnih igraca koji bi zadovoljili kvalitete. Pazi ovo, uvijek sam se pitao kako je moguce da najjaci klubovi na svijetu, koji imaju svoje akademije u kojima su hiljade talenata, što njihovih sugrađana što kupljenih najvećih talenata po svijetu, moraju da nadju zamjenu u januarskom roku zamjenu za trenutno povrijedjenog igrača tako što ce kupiti igrača od 34 godine koji igra špica. Razumijem iskustvo, a zar to nije prilika da ubaciš nekog omalenog ludaka i stvoriš ga baš sad ove sezone... Ima igrača u prvom timu barse koje treba maći jer ne mogu svi dobiti šansu, a ti se opraštaš nešto. Kupili ste 3 4 najjača talenta na sredini u ove dvije godine koji će da stasaju i bla bla... Nijesi ti navijač Barse?