Novi problem između Jaje i Pepa!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 13.09.2017.
12:29
Izvor: Sportske.net

Minule sezone se fudbaler iz Obale Slonovače izdigao iz pepela, ali...

EPA/NIGEL RODDIS
EPA/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Jaja Ture je minulog leta bio pred odlaskom sa "Etihada", njegov agent je pritiskao Siti, ali su Pep i vezni fudbaler pronašli zajednički jezik, pa je iskusni fudbaler postao maltene standardan.

Produžio je i ugovor sa klubom, ali se sada sve još jednom promenilo.

Turea nije bilo u postavi Sitija prvog meseca nove sezone, a sada je izostavljen iz ekipe za meč Lige Šampiona protiv Fejenorda, te je jasno da će još morati da sačeka na minute u novoj sezoni.

Kako prenosi "Gol" stručni štab "Građana" zabrinut je za njegovu fizičku spremu.

Gvardiola je govoreći za medije uoči susreta u LŠ protiv Fejenorda izjavio da je odluka da Ture bude izostavljen iz ekipe sportske prirode i da nema nikave veze sa treningom, ali je ostavio utisak da nije sve kako treba.

"Pričao sam sa njim i on zna zašto. Ali to je između mene i njega.

To je odluka sporske prirode. Jaja nam je bio važan prošle sezone. Imali smo šest igrača kojima je isticao ugovor, jedini koji je ostao bio je upravo Jaja, jer je veoma poseban igrač, ali odluka je bila takva da on ne igra prethodne mečeve, danas takođe nije u timu i on zna zašto
", izjavio je Gvardiola.

Jaja Ture Gvardiola/ Toure Guardiola

Upitan da li ćemo Ture gledati u narednim nedeljama na terenu, Gvardiola je rekao sledeće: "Nadam se, to zavisi od njega."

Očekuje se da Siti već u januaru potraži novog centralnog vezistu, pa postaje sve jasnije da bi ovo mogla da bude poslednja Tureova sezona u Mančesteru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 13.09.2017
14:24

Pep izvodi krive drine :-) Salu na stranu, u PL je najbitnija fizicka spremnost, te ko ne poseduje fizikalije rizikuje povredu bila to lakse ili teze prirode. Ko zna sta se opet desilo izmedju njih dvojice, mozda Pep opet preteruje...

avatar
Wednesday, 13.09.2017
17:26
avatar
Maksimus
Wednesday, 13.09.2017
14:02

Budimo realni, Jaja se ugojio i postao trom za sve pare, njega vezni igraci suparnickog tima prolaze ko od sale, zato i ne igra..prosto je kao cunj kad igra..

avatar
iskusna vezara
Wednesday, 13.09.2017
13:11

na stranu koliko je dobar igrac, ovom tureu nisu sve koze na broju.. uvek mu fali nesto.. te se naljutio sto mu nisu cestitali rodjendan?! te ovo te ono.. aman vise rodjace, pa nemas 15 godina.. igraj brate, treniraj, cuti i radi..