Novi šamar za Premijer ligu, posle ovoga prekid je NEMINOVAN!

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 30.12.2020.
11:57
Izvor: Sportske.net

Sve će biti jasno kroz nekoliko sati.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Današnja utakmica Premijer lige između Totenhema i Fulama, koje je planirana za 19 sati u istočnom Londonu, preti da bude odložena zbog širenja mutiranog koronavirusa u ovom gradu.

Kako saznaje Sandej ivning, trenutno se razmatra opcija odlaganja, a sve će biti jasnije kroz nekoliko sati kada izađe zvanična odluka.

Meč na stadionu Totenhema bio bi drugi ovonedeljni u Premijer ligi koji bi se odložio iz epidemioloških razloga.

Prethodno je odložen duel Evertona i Mančester sitija na Gudison parku.

Podsetimo, jutros su se u Engleskoj pojavile informacije da se razmatra dvonedeljno prekidanje Premijer lige zbog problema sa koronavirusom.

U sličnom tonu usledili su i apeli menadžera VBA Sema Olerdajsa, koji je bezbednost svih učesnika stavio ispred fudbala.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
simke1987
Wednesday, 30.12.2020
16:32

Dokle više sa cirkusom?! Nijedan fudbaler nije imao problema,niti posledica od korone,a čunjenica je da će svi morati da prođu kroz to,kao i mi svi!!! Ne negiram koronu,šta god da je(imao sam je po njihovom testu),ali stvarno! Oni se zarazili na utakmici,a moja žena nije,a spavala u istom krevetu sa mnom

avatar
Crveni Lucifer
Wednesday, 30.12.2020
15:02

Bas kada su upali u seriju losih rezultata, bas slucajno totenhem? Zna se da bi prekid najvise odgovarao bas klubovima iz londona za koje se ne zna koji je gori, dok bi najvise pogodio junajted i everton koji su u usponu. Od vracanja navijaca i izbacivanja vakcine pa sve do prekida sezone, sve to u samo dve nedelje, slucajno