Novi trener Rome? Treći put isto ili "Pirlo" recept?

Autor: Boris Jovanović
sreda 20.01.2021.
10:57
Izvor: Sportske.net

Paulo Fonseka blizu otkaza, dva iskusna trenera ipak daleko, izbor se sveo na par rešenja...

AP Photo/Efrem Lukatsky
AP Photo/Efrem Lukatsky

Povezane vesti

Veliki problemi za Romu, poraz u "Derbiju dela Kapitale" i ispadanje od kupa iz Specije, snažno su zaljuljali klupu Fonseke.

Portugalac će ponovo igrati protiv Specije u prvenstvu i ako ne dobije, to bi sigurno bio kraj. Klub razmišlja o smeni, zanimljivo na današnji dan pre pet godina je smenjen Rudi Garsija.

Fonseka je u problemima već duže vremem popularni "Zoro" nema poverenje ekipe, a mediji već navode imena potencijalnih naslednika.

Tokom proteklih nedelja pričalo se o Sariju, ali pitanje je hoće li on raskinuti bogat ugovor sa Juventusom gde je i dalje na platnom spisku i preuzeti Romu u sred sezone. Mala je šansa i da Alegri smanji finansijske zahteve, on je i dalje bez posla, ali čeka klub u PL, sigurno da Roma nema budžet za takvog trenera.

Šta im ostaje, u ovom trenutku gazda Fridkin i direktor Pinto odmeravaju opcije?


Navodno su isplivala dva imena, Lućano Spaleti bi po treći put mogao da se vrati na klupu "Vučice", dok se navijači nadaju da bi šansa mogla da bude pružena Danijeleu De Rosiju, legendi kluba, mada Juventusovo iskustvo sa Pirlom nije ohrabrujuće.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke