Novi udarac za Barsu, žale što ga nisu prodali!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 30.11.2019.
10:13
Izvor: Sportske.net

Novi šok, ponovo teška povreda...

EPA-EFE/LUCA FANFANI
EPA-EFE/LUCA FANFANI

Povezane vesti

Novi udarac za Barselonu. Osman Dembele se još jednom povredio treći put u ovoj sezoni, i odsustvovaće čak 10 nedelja.

U klubu su očajni, Dembele je hramao nakon povrede u duelu sa Dortmundom, a suze igrača su bile signal da je povreda ozbiljna.

Dembele koji je sa bonusima trebalo da košta 140 miliona evra kada je dolazio iz Dortmunda nije pokazao mnogo za ove dve i po godine, razlog su povrede, ali i nesportski život koji vodi.

Stvorio je dosta problema svojim ponašanjem van terena, konstantnim kašnjenjem, čak i pretvaranju da je bolestan, ali je Barselona, priča se, odbila ponudu Pari Sen Žermena da bude uključen u transfer Nejmara. Uz to, želeo ga je Bajern, ali Valverde smatra da je moma ogroman potencijal.

Šta to vredi kad ne pokazuje na terenu, već je propustio pet meseci prošle sezone zbog operacije, ove je počeo samo pet mečeva, a propustiće i "El Klasiko", kao i španski superkup u Saudijskoj Arabiji u januaru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Saturday, 30.11.2019
14:56

Osim provizije Bartomeua nije ni postojao razlog da ga kupe, pogotovo za tolike pare, ali je zato postojala gomila razloga da ga prodaju još prošle, a pogotovo ove godine za bilo koje pare.

Bilo kako bilo što se kasnije vrati na teren to će više pomoći Barsi. jer im na svu muku sa Valverdeovim uništavanjem tima samo još fali igrač koji će za 25 minuta izgubiti 35 lopti i koji ostavlja loptu i odmiče se od nje svaki put kada je ne primi onako kako je želeo, što priznajem da nikada nisam video u profesionalnom fudbalu.

avatar
JC\'90
Saturday, 30.11.2019
14:21

Na slici Musa Dembele i Trusar

avatar
deki trbic
Saturday, 30.11.2019
12:22

ko im je kriv...kada ne znaju da kupuju igrace...kupe njega kutinja i grizmana i nijedan ne valja, a bacili preko 300 miliona evra ahahhaha :) gde su igraci iz njihove skole fudbala? nema ih nigde.

avatar
Tata Messi
Saturday, 30.11.2019
11:36

Da nisu prodali Nejmara platili bi ga 60m.Borusija ih je odrala.A mogli su Mbappea za isti novac kupiti.