Novinar otkrio, pregovori daleko odmakli, Juve će dobiti novog trenera?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 27.03.2018.
09:35
Izvor: Sportske.net

Maks Alegri je juče proglašen ponovo za najboljeg u prošloj sezoni, ali da li je to i njegov oproštaj od Serije A? Šta se dešava?

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Da li će Maks Alegri napustiti Juventus?

Juče je ponovo dobio nagradu za najboljeg italijanskog trenera u prošloj sezoni, još jednom je rekao da je to nagrada za tim i klub, ali i precizirao da ima ugovor sa Juventusom do 2020. no bez rezultata to ništa ne znači.

Rafaele Aurijema, poznati novinar Medijaseta tvrdi da su pregovori sa PSŽ odmakli.

On je otkrio da će se gotovo sigurno Alegri i Juventus rastati na kraju sezone, da Alesandro Mođi, bivši Alegrijev agent posreduje između trenera i Parižana.

Koje bi bile eventualne zamene?

Poketino je pominjan, ali veruje se da će se Juve pre odlučiti za italijanskog trenera, dva su kandidata, oba sa klupe rimskih klubova.

Jedan je naravno Simone Inzagi, a drugi Di Frančesko koji je bio na meti Juventusa i u Sasuolu, u Juventusu smatraju da je on trener koji ima pravi karakter za Juve, da je pravi izdanak italijanske trenerske škole i da kao takav zaslužuje šansu.

Ipak, treba sačekati, u Juventusu tvrde da će Maks Alegri sigurno ostati na klupi, bez obzira kako završi sezona. Juve je prvi u Seriji A, ima dva boda prednosti nad Napolijem, u finalu su kupa, u četvrtfinalu Lige šampiona ih čeka Real Madrid.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ADIS-M-UNTD
Tuesday, 27.03.2018
10:47

Ako je moguce ikako da se zamjeni savic i pogba bilo bi idealno. prodat pogbu i kupiti savica sa maticem na sredini i jos ako jd tacno za umtitija on i bai odlicna odbrana,spominje se bek seltika. Sto se tice pojacanja Mou je dobart tu doveo je Lukakua i Matica odlicni ove sezone,ima i sancez da proradi samo da se pokrpi odbrana i vezni red. Vidjet cemo dosta ih ide iz junajteda a i dosta ce ih doci.

avatar
Forza Juventus
Tuesday, 27.03.2018
10:30

Neka ide! Hvala mu na svemu ali ne želim više da se toliko nerviram.