Obračun u Milanu, nepristojna ponuda, Ibra zna šta će raditi sledećeg leta?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 01.03.2020.
10:58
Izvor: Sportske.net

Stvari su došle do tačke usijanja, a izgleda da sledi rasplet. Gde je u svemu tome Ibrahimović?

EPA-EFE/FABIO MURRU
EPA-EFE/FABIO MURRU

Povezane vesti

U Milanu traje pravi rat za moć, sa jedne strane je generalni direktor Gazidis, bivši predsednik Arsenala, sa druge sportski sektor predvođen Bobanom i Maldinijem.

Problem je prelazni rok, onaj letošnji, Gazidis, ali i gazde ocenjuju da su promašena pojačanja, pa su na zimu morali da izdvoje sredstva za veterane Begovića, Kjaera i Ibrahimovića, nisu u pitanju obeštećenja, već plate, ali i činjenica da je klub time samo zakrpio rupe i odložio probleme do leta 2020.  

Vlasnici žele mladi tim, pa je sada tu problem, šta učiniti sa Ibrom koji donosi trenutnu korist, ali mu ističe vreme. Gazidisova ideja je da dovede Ralfa Ragnika iz Red Bula i to se zna. Boban i Maldini žele da vrate Alegrija, presudiće porodica Singer koja naginje Gazidisovom planu podmlađivanja ekipe.

Boban bi mogao da ode, ili da dobije otkaz, on je nezadovoljan percepcijom gazda, smatra da sa ovako malim budžetom ništa bolje nije mogao da uradi i da je doveo odlične igrače, jer Milan nema para za ogromne transfere.

Baner


Sa Bobanom bi mogao da ode i Maldini, a postoji varijanta, da Ibra prestane sa igračkom karijerom i preuzme funkciju u klubu. Ako ne prihvati, onda mu ugovor za igranje ne bi bio produžen, jer kako rekosmo, dolazak Ragnika i njegovih skauta, znači podmlađivanje tima.

Da li Ibra zna šta će raditi idućeg leta?


Kažu da je zagrejan za ideju ostanka u klubu, ali bi to značilo da na neki način zabija nož u leđa direktorima koji su ga doveli. Mnogo je kombinacija, ali italijanski mediji smatraju da će Boban i Maldini sigurno otići i da je pozicija Gazidisa praktično sigurna, odnosno da je nedodirljiv jer mu vlasnici fond "Eliot" veruju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 01.03.2020
12:12

Jos nesto, Ibraka je dosao zato sto je Pjontek razocarao, a i zato sto smo i inace imali manjak devetki jer smo se lisili usluga Kutronea. Kjer je dosao umesto Kaldare koji kao da nije ni bio kod nas (vukao je jaku platu), a Begovic umesto Reine koji je imao tri miliona evra kao rezervni golman, sve je to bilo uradjeno krajnje rezonski i uopste nema neke narocite veze (koliko moze da se kaze da neke stvari nisu povezane jer je sve u vasioni uzrocno-posledicno povezano) sa letnjim prelaznim rokom Milana...

avatar
Sunday, 01.03.2020
12:07

Pojacanja i nisu toliko losa, Teo, Benaser i Rebic su fine akvizicije (najblaze receno), Krunic je jedan sasvim solidan igrac za rotaciju i ne vidim sta je tu promasaj jer se znalo da nece ni biti prvotimac u Milanu, Leao je dosao iz Lila koji takodje drzi Pol Singer i pitanje je koliko je on zapravio bio placen, a predstavlja i vise nego zanimljivu investiciju za buducnost, samo da ne postane novi Niang. Jedino mi se Duarteov dolazak nije svideo...