Očekivano - Vengeru je Mažić kriv...

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.08.2014.
23:48
Izvor: Sportske.net

Nismo ni sumnjali - strateg Arsenala je posle istanbulskih 0-0 prilično ljut na našeg arbitra Milorada Mažića zbog odluke da u 80. minutu pokaže crveni karton Aronu Ramziju.

Beta/AP Photo/Bogdan Maran
Beta/AP Photo/Bogdan Maran

Povezane vesti

Podsetimo, Milorad Mažić je fudbaleru Arsenala u 80. minutu pokazao drugi žuti karton, pošto je na sredini terena s leđa povukao protivničkog igrača.

Međutim, bilo je vidljivo i na samom terenu, ovakva Mažićeva odluka izazvala je nezadovoljstvo kod Arsena Vengera, koji to nije krio u razgovoru sa novinarima posle utakmice.

Iskusni stručnjak, naime, smatra da ni jedan od dva Ramzijeva prekršaja nije bio za javnu opomenu, pa je njegova reakcija samo nastavak onih medijskih napisa na Mažićev račun uoči večerašnjeg meča.

''Oba žuta kartona dosuđena Ramziju su neverovatna! Kada vidite kakvi su sve prekršaji viđeni tokom meča, ovi njegovi prosto nisu bili ozbiljni...'', smatra Venger.

Kad je u pitanju sam ishod meča, Venger nije nezadovoljan, kad su u pitanju pojedinci pohvalio je igru Čejmbersa i veruje da će u revanšu njegov tim zabeležiti pobedu kojom bi ostvarili cilj i plasitrali se u Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke