Odegard pametno razmišlja, šta kaže o svojoj vrednosti?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 12.03.2019.
16:32
Izvor: Sportske.net

Martin Odegard bi mogao da napusti Real Madrid.

EPA-EFE/ROBIN VAN LONKHUIJSEN
EPA-EFE/ROBIN VAN LONKHUIJSEN

Povezane vesti

Fudbaler Real Madrida koji je ove sezone u Viteseu na pozajmici, Martin Odegard, povezivao se sa Ajaksom u prethodnih nekoliko dana.

Prvo se pominjala pozajmica, potom i prodaja od 20 miliona evra, a šta na to ima da kaže mladi Norvežanin?

"Mislim da ne vredim toliki novac. Mislim da se situacija na tržištu otela kontroli. Pročitao sam spekulacije, ali nemam ideju da li su istinite ili ne", rekao je Odegard koji se usredsredio samo na igre u dresu svog sadašnjeg tima.

Odegard je u Real Madridu od 2014. godine, ima ugovor sve do 2021. godine, a priča se da je veoma zainteresovan da ostane u Holandiji i nakon ove sezone.

Inače, ove sezone je jedan od najboljih fudbalera holandskog šampionata.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Markyc
Tuesday, 12.03.2019
18:04

Real je ono dete iz kraja koje je najbogatije i najbolje skoro u svemu. I ima taj problem da zeli da ima sve. Ovaj mali je jedan u nizu ocajnickih poteza Reala da dobije svog Mesija, svog najboljeg igraca koji ce da rusi sve, i koji ce da obori sve Mesijeve i Barsine rekorde. Ali dzaba vam. Da je to moguce verovatno ne biste bili Real nego Barsa, a takodje verovatno ne biste bili najtrofejniji klub na svetu, nego najvoljeniji.

avatar
GoHard
Tuesday, 12.03.2019
19:24

Ili je jednostavno Real ugrabio tada najveceg talenta? Ima 15 fudbalera koji su veci od Mesija i jos toliko fudbalskih klubova koji su veci od Barselone, cak i Ajax je oduvek bio veci od Barselone, Milan, Junajted, Liverpul, Bajern, Juventus itd, dok niko od njih nema ni upola trofeja kao Real(Onih bitnih kup katalonije racunaj na nekom drugom mestu) :D

avatar
Markyc
Tuesday, 12.03.2019
20:21

Nisi shvatio moju poentu. Ja ne osporavam da je Real najtrofejniji klub na svetu. Ranije dok je Real bio nadmocniji nad Barsom to se jos jasnije moglo videti jer je cesto "krao" Barsi najbolje igrace. Krao u smislu iznudjivao je direktan transfer iz kluba u klub pritiskom na igraca, jer mu se moze. Po mom misljenju Realu je odavno Barsa trn u oku. Pozz

avatar
Misosesic
Tuesday, 12.03.2019
17:38

On da pametno razmišlja ne bi se zaletio sa velikim klubom pa onda pao pod pritiskom.

avatar
Capitano
Tuesday, 12.03.2019
20:19

Ne verujem sta sam procitao...