Odjeci grčkog derbija - Milivojević vs Ivić!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.10.2016.
21:18
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Fudbalski vikend u Grčkoj obeležio je derbi kola između Olimpijakosa i PAOK-a, a čovek odluke bio je naš Luka Milivojević. Ipak, trener Solunjana Vlada Ivić smatra da je Luka trebalo da bude isključen!

Twitter, Olympiacos FC
Twitter, Olympiacos FC

Povezane vesti

Kako smo i objavili prethodne večeri, Luka Milivojević je postigao pobedonosni gol u poslednjim trenucima utakmice, za konačnih 2:1 u korist Olimpijakosa koji je ovim trijumfom zadržao lidersku poziciju na tabeli.

Međutim, trener PAOK-a Vladimir Ivić podseća na jedan detalj iz prvog poluvremena, kada je naš reprezentativac takođe bio u glavnoj ulozi.

''Luka Milivojević je golom u poslednjem minutu odlučio pobednika, a u 20. minutu je napravio start za crveni karton, jer je s leđa grubo faulirao našeg igrača. Dobio je 'samo' žuti, ostao na terenu i doneo pobedu svom timu'', istakao je Ivić, koji je priznao i da su njegov tim skupo koštale i propuštene prilike.

Milivojeviću, naravno, nije promaklo ovo što je Ivić izjavio, pa je u intervjuu ''Novostima'' iskoristio priliku i da mu odgovori.

''Drago mi je što jedan srpski stručnjak sa uspehom vodi ekipu kao što je PAOK, i želim mu sve najbolje. Ipak, ne služi mu na čast to što je dva puta povlačio ekipu.

Vidim i da je posle utakmice za jedan moj start rekao da je bio za čist crveni karton. Moje mišljenje je isto kao i sudijino, da tu nije bilo materijala da se dobije više od žutog'',
izjavio je Milivojević.

A ako ste propustili, pobedonosni Milivojevićev gol možete da vidite OVDE.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nistelrooy
Tuesday, 25.10.2016
10:51

Axaxxxxaxa šontavi paok

avatar
jv
Tuesday, 25.10.2016
10:44

Gospodin! A ko izgubi utakmicu ne mora da laze i gubi dostojanstvo, ako ga je ikada i imao.

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Monday, 24.10.2016
22:09

Ivic kompleksas,udri Luka :)