Odložen duel kraj Bistrice - Nije sneg, nije kiša, evo šta je razlog!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.03.2018.
14:32
Izvor: Sportske.net

Drugi put od početka prolećnog dela sezone dolazi do odlaganja utakmica u Crnogorskoj fudbalskoj ligi.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Već na početku prolećnog dela sezone u Crnoj Gori su se suočili sa poteškoćama izazvanim vremenskim neprilikama, pa je tako nastavak takmičenja odložen zbog obilnih padavina.

Nakon toga nije bilo problema, odigrano je pet prvenstvenih kola u ubrzanom ritmu, ali je danas ponovo dovedeno u pitanje odigravanje mečeva 25. kola Crnogorske fudbalske lige.

Prva utakmica 25. kola crnogorskog šampionata trebalo je da bude odigrana na stadionu kraj Bistrice ali je meč odložen zbog jakog vetra tako da fudbaleri Sutjeske i Rudara neće danas na teren.

"Kapiteni ekipa su sa sudijom Milošem Novovićem izvršili inspekciju terena i vremenskih uslova. Zajedno sa delegatom Đorđijem Marašem doneta je odluka da se zbog izuzetno jakog vetra utakmica odloži", navodi se na sajtu FK Sutjeska.

Za sada nema zvaničnih informacija kada će meč biti odigran, ali postoje indicije da će fudbaleri Sutjeske i Rudara na teren koliko sutra.

Ostali mečevi zakazani su za 15 časova ali "Vijesti" pišu da su i ostale utakmice pod znakom pitanja zbog jakog vetra koji danas duva u većem delu Crne Gore.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke