Oglasio se i Tuhel oko Mbapea - "Pa ne igramo tenis valjda, ja donosim odluke!"

Autor: Stefan Matić
subota 01.02.2020.
23:27
Izvor: Sportske.net

Nemile scene u Parizu i pored ubedljive pobede domaćina.

Beta/AP Photo/Darko Vojinović
Beta/AP Photo/Darko Vojinović

Povezane vesti

PSŽ je glatko savladao Monpelje rezultatom 5:0, gosti su doduše završili meč sa dva igrača manje.

Ono što okupira francusku javnost jeste dalji odnos na relaciji Tuhel - Mbape. Francuski ofanzivac je prikazao svoju ružnu stranu po zameni u 67. minutu, delovalo je da ga Tuhel moli da razume zašto ga menja.

Sam trener se kasnije izjasnio o pomenutoj situaciji.

"Ja sam trener, neko mora da donosi odluke. Tako će i ostati, uvek ću ja odlučivati. Ne igramo tenis, igramo fudbal, moramo naći poštovanja za sve", izjavio je nemački stručnjak za L'Ekip.

Ovo je drugi put da Mbape napušta teren očigledno razočarano, ali večerašnja situacija je bila dobra za odmoriti bitne igrače pošto je protivnik odavno savladan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Sunday, 02.02.2020
16:20

Nepisano je pravilo da igraci kao Mesi, Ronaldo, Nejmar, Mbape ne smeju da se zamene... Skupo ce te kostati ovo Tomase...

avatar
Offside
Sunday, 02.02.2020
12:11

Ja ne znam koja glava ce prihvatiti da vodi ovaj PSG na leto...Donekle razumem Mbapea i zelju da se dokaze jos vise,da postigne jos neki gol ALI druze trenerova je zadnja i tu nema rasprave.Slicna scena se desila i kada je Dibala zamenjen pa je psovao Sarija i bacao stvari po klupi sto samo pokazuje da ego pojedinim igracima raste i vise nego sto je normalno.Voleo bih da vidim da li bi smeo tako nesto da uradi Zidanu ili Klopu...

avatar
Hannibal Lecter
Sunday, 02.02.2020
00:47

tako je Tuhel, Perez ceka iza coska...