Oko čega su se sinoć zakačili Klop i Kovač? Ko ima veće šanse za prolaz?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 20.02.2019.
10:02
Izvor: Sportske.net

Nesporazum trenera, primetna nervoza, čini se da niko nije zadovoljan...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Klop i Kovač su ušli u raspravu iz benignog razloga.

Nervozni Nemac je čekao da se trener Bajerna pozdravi sa svojim igračima, kako bi mu pružio ruku.

"Rekao sam mu da su drugi običaji u Engleskoj"
, kaže Klop.

Kovač se izvinio.

"I on sam zna kako mi u Nemačkoj radimo, u Engleskoj je drugačije, prihvatam odgovornost, ali navikao sam ovako. U Nemačkoj ćemo na naš način", dodao je trener Bajerna.

Ovo ipak svedoči o nervozi, 0:0 je najgori rezultat.

"Imali smo problema, ali mislim da smo mogli da damo gol u prvom poluvremenu, imali smo desetak situacija u kojima smo imali gol na tanjiru, ali je usledio očajan završni pas. Siguran sam da se Bajern sada bolje oseća, ali do revanša ima tri nedelje, i mislim da će do tada moji igrači shvatiti da ovo što imamo nije loše pred revanš", hrabri se Klop koji će ipak imati na raspolaganju Van Dajka i moći da promeša karte u narednih dvadesetak dana.

Igrači Bajerna su nezadovoljni što nisu dali gol, ali Niko Kovač vidi pozitivnu stranu.

"Pa, ja ne mogu da se setim baš puno ekipa koje su ostale neporažene na Enfildu i nisu primile gol. Tačno je da nismo dali gol, što je loše, ali igramo revanš kod kuće i imamo remi iz prve utakmice, pa to je prednost. Ponosan sam na defanzivu svoje ekipe", dodaje Hrvat.

Teško je reći, mnogo je razloga "za" ili "protiv", ali Liverpul je opasniji na strani, ako otvori prostor, mada što reče Kovač, ipak ne treba zanemarivati prednost domaćeg terena.

Bilo kako bilo, sve je otvoreno...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Wednesday, 20.02.2019
18:26

Mislim kao sto sam prognozirao posle zreba 90-10 za Bajern...

avatar
MALI PLAVI
Wednesday, 20.02.2019
17:17

Nemoj da vas Živa čuje da je 0:0 najgori rezultat!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 21.02.2019
11:19

0:0 je najgori kad prvu igras kod kuce, 2:2 je najopasniji:-D On je to rekao:-D

avatar
_mladen_
Wednesday, 20.02.2019
15:55

Ne bih rekao da je prednost, jer Liverpulu treba jedan gol, dok tamo sigurno nece Bajern igrati ovako povuceno i imace mnogo vise prostora.

avatar
Stabber
Wednesday, 20.02.2019
15:27

Bajern je u losoj situaciji po meni, njima samo pobeda odgovara, remi sa po golom bi bio debakl za Bajern. A ja verujem da kada bi Bajern dao prvi gol, Liverpul bi sigurno dao gol odma

avatar
Gorila u magli! LFC
Wednesday, 20.02.2019
14:19

Ne primiti gol kod kuce u nokaut fazi LS za mene je velika prednost,dati jedan gol u gostima pa neka se Bavarci pomuce za dva ,ne kazem da nisu kapacitet ali blaga prednost je na nasoj strani.

avatar
Wizard08
Wednesday, 20.02.2019
13:44

Od kada aktivno pratim LS,ne secam se kada je 0:0 bio dobar rezultat za bilo koju ekipu takodje ni 1:0 nista bolji nije za domacine.cak ovim rezultatom dajem vecu prednost nama jer da smo ovde dobili 1:0 to bi bila mucna utakmica u minhenu(verujem da bi se branili celu utakmicu) ovako ako damo gol jasno je na kome je pritisak,ako ne onda je jasno da nemamo sta dalje da trazimo u ovom takmicenju.ako pogledamo nasu levu stranu juce bila je ocajna i ona moze samo bolje , uz vvda mnogo vise dobijamo mi nego oni u revansu.vratice se miler, ali nemaju kimiha ,boateng nzm koliko je realno da igra,a sule je kiksara teska da zahvali maneu sto nije primljen gol.

avatar
BojanMC
Wednesday, 20.02.2019
13:42

U ovako tvrdim duelima 0:0 je jako dobar rezultat kod kuce. Lično draže mi je da prodje Bajern ali Liverpool je u prednosti.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 20.02.2019
11:36

Zasto cete na vas nacin? Jos se hvali time, idiot.

avatar
Red blood
Wednesday, 20.02.2019
11:36

Nema sumnje da je 0:0 bolji rezultat za Bajern.Ali opet moraju kuci da dobiju.A Liverpul je katastrofalan ove sezone na strani u LS..
Ipak..sinoc smo gledali Bajern koji je zatvorio prilaze svom golu i to prilicno uspesno.U revansu ce igra biti drugacija..a tu Liverpulova kontra ima dosta prednosti u odnosu na Bajernovu odbranu.

avatar
UGASICE SE partizai
Wednesday, 20.02.2019
11:28

Ma Klop je uvek takav kada ne pobedjuje,a najveci mu je problem sto nikada ne pobedjuje kada je bitno,gubitnik kao i svi njegovi igraci koje trenutno trenira i kao klub u kojem radi.

avatar
Armani
Wednesday, 20.02.2019
11:26

Liverpul ne treba otpisati, mocni su..ali vjerujem da nakon ovakvog rezultata Bayern ide dalje